Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Deri ih novčano i zatvorskim kaznama! Ja bih uveo i bičevanje još, da se stoka nauči pameti.
Ove potpaljivace samo na kolac nabijat
Lajk ako si pomislio da je ovo marimahovina na slici 😂
Taman za napraviti jedan dobar "radni vod", koji će narednih 10 godina svakodnevno služiti na pošumljavanju zemlje.
samo ga po dzepu dobro opali,nece mu vise nikad naumpasti!!!dzubrad seljacka!!
bolesno seve u vugla
zapalila bi ja njima uši.ima da to sve lijepo očiste,dovući im rasadnik i da kopaju rupice i zasade drveće.onda u zatvor.puštat ih sedmično da pomalo zaliju drveće.ako koje drvo ne uspije ima da kopa ponovo.
Na Konjuhu gdje je dobra borova i jelova suma redovito izbijaju pozari kako bi se sto jeftinije dobili odjeli za sjecu dobrih stabala i zaradilo par miliona uz pomoc covjekovog prijatelja vatre.
"molimo građane" Ta strategija vazda da odlične rezultate kod nas.
da Bog da izgorjeli zajedno sa požarom
Objesiti na tvrđavi u Travniku!
Samo kod nas kada vozis auto ne vidis cestu od dima paljevine.Odmah uvesti zabranu za bilo kakvo paljenje vatte na otvorenom prostoru i odmah sankcionisati pocinioca
zar nisu i pozari usljed kurone?
@IzamEhan cudi me
hajde nedirajte ljude bareem su malo skrenuli paznju s'ove bolescine