Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevo ima najveći broj lopova po glavi stanovnika. Taksisti naplaćuju duplu tarifu, krade se po džamijama, pljačkaju jadni penzioneri. Sve u svemu, jad i čemer.
Svako gleda da te zakine i konta da nije lopov jer nije ukrao milion, pa ukrao bi ti i milion da mozes
Pod broj lazes, pod broj 2 ti koji kradu u Sarajevu su uglavnom doslje, eventualno prvi potomci doslja
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gledaj komentara, kako narod opravdava kradju, kaze nije imao pa ukrao... A svako od ti, kad njemu nesto bude ukradeno, pocne proklinjati i govoriti kako bi mu on uradio ovo, uradio ono, samo da ga je uhvatio... Merhametlije smo kad je steta tudja, ali nemoj meni moje dirati...to smo mi...
*od tih
Zalosno je da ispod svakog teksta o nekoj kradji imamo te glupe komentare. Pustite covjeka kradu ovi milione i sl a to sto je neko drugi zaplakao za necim nije bitno sve dok njih ne zadesi. Jadan vakat je dosao
Da mi je zakon, za 3 dana bi bio red samo takav, policija odradi, a zakon bi doveo u red državu za poželiti,a i ovim strancima ovde ne odgovara red, uveli neke sigurne kuće, zatvor kao hotel,policija ne smije udarati, ma kuac bi oni meni krojili šuplju demokratiju njihovu naopaku, zna se šta klošarima treba
Svaka čast policiji, rade ljudi, ali suduke su sporne i tužioci. Da provode zakon bilo bi rahatluka, ali korupcija i strah izgleda.
I? Jel u pitanju Srbin iz Prelepe i Večne Republike Srpske? Nije. Ne bi ga uhapsila kantonalna policija + objavili bi ime i prezime odmah. Krezavi tallibanski SDA divljaci poturcheni u 18% imaju previsoko mišljenje o sebi, a i sami znaju da su samo nepismena mahalska i kasabska gologuzija. Slabo su to Karadžić, Mladić i Škorpioni disciplinovali. Trebalo je jače.
Zasto nema imena i prezimena od jade lopova
Bijedniku nista nije sveto
Kupiti lopovu koji za vrijeme namaza u dzamiji krade patike kao nagradu iste patike? Jel to neki vic? Pa neko ko nema za hljeba i ukrade hljeb, razumijem, al doci svojim patikama i „zamijeniti“ ih boljim ili odgovarajucim uz boju kape za vrijeme namaza, je za odsjecanje ruke pa ti kradi jarane!
hajde ti kurti murti pročitaj još jednom tekst, pa onda napiši komentar...
nije njemu kupio, nego ostecenom,
objavite ime prezime i sliku da ga svako vidi .
Primijeniti zakon klevte on je zamijenio a nije ukro
Neka ste ga uhapsili, a sad na red neka dodju ti iz prvih safova.
Crni petak- Kara dzuma
dani otvorenih vrata, akcija zamijeni stare za novije!
Ma namlatit dobro treba da jede mjesec na slamku i nece vise sigurno...
Ako su mu trebale mislim da bi mu ih covjek poklonio ili kupio nove...al eto, danas je u modi krasti
A de, niste trebali...hladnoća ova. Sad isto tako ove što šleperima hapaju
Najjaci je ovaj lik lista instagram lagano u dzamiji 😂😂😂😂