Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
molio bih sliku i puno ime i prezime pa da ga narod na ulici prepozna i preuzme konkretne korake preventivno da mu ne padne na pamet da udje u neciju avliju
a na olxu ga hvale...kazu jeftini mu laptopi mobiteli alati i satovi...
Isporuka na vrijeme, samo naruci i dogovori
Sve mu j..... i mrtvo i zivo
Zasto krijete indentitet tog degena
Mediji i zakon izgleda štite kriminalce, ne morate ni objavljivati ovu vjest onda ako inicijale stavite, treba narod da vidi sliku u ime puno da se zna sam čuvati kad sudovi ništa ne čine
Poznat je ivaj krade ko svraka jednoj nani koja je invalid ukrao 3 metra drva
Nema veceg smeca od ovih sto narodu u kuce provaljuju. Zakljucati ga negdje i baciti kljuc u rijeku
samo javno recite ko je, mi ćemo ga smiriti, ima potoka dovoljno, kad prenoći u lokvi slomljenih nogu i ruku, tad će se opametiti.
Ruke odsjeci! Nema mi nista mrze od kradljivaca, idi zaradi jado jadni kao i oni koje si opljackao. Zadnji put su drugarici opljackali 25g staro auto, da je bar sta vrijedno bilo unutra, jeftine cvike of 5KM vidjeli, jos vidjeli djeciju autosjedalicu, majku mu kako nisu pomislili da je neka samohrana majka koja je jedva skuckala za auto da ima.
12 objekata!!! jes vrjedan. Haj ba nek idu objekti. Vazno da su subjekti u redu.
Imena !
Misli te sudska policija ga uhapsili...a MUP se hvali..Trebinjac
Ode i on u rubriku "od ranije poznat policiji"
Tihomir Stojanovic.
Tuga.Došao do mističnoog broja 12 i kraj karijere.
kakav kraj karijere,obrade i puste ga odma,ovaj ode dalje