Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko nije bio na Tušnju nema pravo da komentariše. Gospodin Husić prvi je nasrnuo nogom na simpatizera Slobode, a zatim su ova dvojica (Tuzlacima od ranije poznati kao teški provokatori i kavgadžije) uletili da pomognu Husiću u savladavanju gospodina kojeg je napao. Smatram da je i Husić trebao biti uhapšen, jer njegov novac, a i članstvo u SDA, mu ne daju za pravo da se nedolično ponaša.
Šta ono kažu, dobro je za bh fudbal što je ovaj vlasnik Sloge Simin Han?
A. J. Da nije Anthony Joshua?
Nove snage SDA.
Podrinjske seljačine se dograbile čaršije pa divljaju .
Idite se mlatit u Ukrainu...
Ovaj Husic se fura da je Bosanski Mamic.
Opa čim je SDA iskaznica se potpisala odma tvoje barabe mogu tući ugrožavati narod jer sve će to stranka zaštiti
ne seriiii
jbe mi se za Azmirom i svim što ima veze s tim likom... ali sta očekujete klosari jedni tuzlanski... fukare jedne propale ... da psujete nekom majku izbjegličku i da vam taj neko aplaudira na tome ??? Jel TUZLACI GRADANI PRVOG REDA ???????