Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šmrk na aparatima.
Ljudi grad nam je uzas, Malta pofalici otoka, za novu otoku da i ne govorim. Leglo dilera i prodavacica ljubavi. POLICIJO URADITE NESTO ILI STE U TALU
Alzo dakle, ako je zaplijenjena ODREĐENA količina droge, što ne kažete koja je to količina? Kilo, deset kila...?
ja ne znam kako ovi dileri mogu normalno zaspati, ja recimo cim spustim glavu na jastuk zaspim, nisam cak osjetio ni sinocnji zemljotres, a ovi dileri samo cekaju kad ce ih ko otkucati pa da im policija zakuca na vrata.
Zaplijenjena određena količina droge, ostal9 je pusteno.
malo da počistimo pa ćemo opet da pustimo
Dobar fol, auto štek 20 metara od Odjela za droge. Ko u filmu
E cuj drogu ma nema toga kod nas.
Šta li će sad da puše
Nema većeg ološa i jada od narkomančine
Četiri stabljike zeljaste materije koja izgledom asocira na marihuanu,sedam grama bijele praškaste materije koja sigurno nije Arix.
Sa dilerima sam rasto Malta Cvila Hrasno
a proslo pored ovoga npr tona droge
I sta...nista...odranije poznati policiji,malo pritvor,ide Omar Mjesecar odmah veceras i sutra u akciju...sutra ovi na slobodi,eventualno prekosutra i hajmo ponovo...ovo vise nije ni vijest...
Auu kile su u pitanju…