Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Petica da se opameti konj...nije on za civilizacije, divljak po struci!
Druze ovakvi se nikad nece opametit. Il ga zatvori 40 godina il ga pusti odmah na slobodu. Nemas ga sta drzat 5 godina, cim izadje opet ce po starom. 5 godina il ga pustio odmah isti qqrac. Nego treba zakon da se svaki povratnik u cinjenje krivicnih dijela nakon odlezane kazne kaznjava sa 40 godina za svaki prijestup koji je za zatvorsku kaznu od 1 dan i vise.
Ko sto rece Iznudin Benjin babo Sila Bogu nije mila A silu prosipaju iskljucivo sirotinji i tinejdzerima ispod 70kg
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Garantujem vam zivotom da je udario nekoga drugog ne bi uopce bio u pritvoru.
Naravno da BI BIO!
Ma ne bio zato sam i napisao ovaj status. Danisa volim, djecaku zelim sve najbolje ali da se nije proculo da je njegov sin tj da je udario nekoga drugog branio bi se sa slobode.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Drago mi je neka je potvrđena optuznica i treba ostati u zatvoru i narednih mjeseci, tuzilastvo je brzo i efikasno djelovalo u ovom slucaju . Samo da pitam sta je sa optuznicama od prije par godina, afere senzacionalnih imena, najave velikih korupcija, poreskih utaja, nasilja nad slabijim spolom, ...jesu li zaboravljene namjerno ili sudije odugovlace do zastare?
da je ukro metar drva da mu djeca budu u toplom, vec davno bi bio na robiji... zemljo jadna, bjezimo narode...
da je ukro metar drva da mu djeca budu u toplom, vec davno bi bio na robiji... zemljo jadna, bjezimo narode...
Samo za nošenje ove predmeta na ramenima, ja bih mu dao 30god zatvora. Školski primjer propalice, lezihljebovica i bezdusnika. Dabogda ti crko motor.....
Koliko će se opet ovaj od zatvorske hrane i teretane još napuhati
Kao i uvijek do sada, oni koji su cak vozilom usmrtili jednu ili vise osoba budi mizerno osudjeni tako da ce ovom panju vjerovatno dobar advokat srediti da tuzi drzavu i da mu se vozilo popravi..
Zbog ovakvih ghovana treba uvesti smrtnu kaznu! Metak u čelo i mirna BiH!
šta mu dođe onaj fini gospodin Izo Spahović
duhovni guru
Koje produzenje pritvora lik je napolju i divlja sa motorom ja ga juce vidio na otoci
Jel moguće da je na slobodi i da se voza po gradui pije kafe? Nemogu da vjerujem
Doktori nauka nam voze jeftina auta do 10 000KM , ovakve glavonje i sirovine kao ovaj sto nemaju pojma ni o čemu , ni manje ni više nego Porshe
Po svemu navedenom, ovo je pokušaj ubistva sa predumišljajem!
tardinjo na oca, a žanru i na oca i na mater, i to obojica bruda, glavurda
Dozivotna, hvala lijepo.
Ni punih mjesec nakon nesrece vidjen je u SCC-u
Da ga nisi pomijesao sa starim ili bracom, iste su im glavuse
postriti mejere saobaracaja.Uvesti ogranicenu vozacku na tri godine.oduzimanje vozacke podrazumjeva ponvno polaganje uz pshio test. vise uzstopnih manjih prekrasaja oduzimanje vozila na privremeni period.vise uzastopnih veci prekresaja oduzimanje vozila za stalno.krivicna prijava koja se odnosi na krivicno djelo pokusaja ubistva iz nehata zabrajan vozenja vozil...do kraja zivota..