Komentari (179)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne znam sta se cudite? Kartel nam vodi drzavu, Katica govori dobro sigurnosno stanje u kantonu… strašno gdje živim
Dobra vise sa politikom i pricama rekla kazala.
16 metaka ispucao na nigdje policije !
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Vils, u sred bijela dana. Na mjestu gdje ima ljudi pa čak i djece. Nešto mora da se mijenja.
Vils je postao centar grada maltene. Toliko ljudi, djece, beba.. u sred dana. Horor
Nikad ni 1 drota nisam vidio na Vilsu da prohoda
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vjerovatno ga je mltletirao ili mu prijetio , da neko ispuca 16 metaka u tebe moras debelo debelo biti kriv, ili je neuracunljiva osoba pucala, trece nema.
Želim zahvaliti DR Apati, čovjeku koji mi je pomogao da popravim svoj brak i natjerao muža da me voli više, ako imate bilo kakav problem u braku, možete ga direktno kontaktirati na -E-mail- [email protected], Također možete poslati Whatsapp/viber s ovim brojem (+447307347648). on je prava osoba koja će vam pomoći s vašim problemom u braku, želim vam sve najbolje.
E moj Nihade, sad lagano Zenica !
Brate koliko je ovakvih u gradu i drzavi? Svi na zivcima, svi nervozni, svi bahati. Cudi me da se ovako nesto ne cita dnevno.
eee moje sarajlije, jadna li vam grada
15+1 bio je krajnje odlucan
Tako je i Mevlid pucao
Alen Grbo i Anel Kršo ranili Benjamina Delalića -vijest iz 2013. Godine
Šta OČEKUJETE od ove Vlasti: Izdali ste Arijanu Memić, a NiP ( Narodu i Prašak) je dobro POLITIČKI unovčio TRAGEDIJU i smrt rahmetli Dženana.Arijana je vrlo emotivno govorila o svim anomalijama i ličnom RAZOČARANJU u rad MuP i minisitra Katice zbog čega je NAPUSTILA klub NiP-a. Sad više iz NiP i NE POMINJU tragediju porodice Memić, BILO JE važno samo uzeti GLASOVE od građana preko mrtvog rahmetli Dženana...
Mozes li nam ikako povezati vlast sa ovim ubistvima i pucacinama po svim gradovima? Bas me zanima. Ovo se desava konstantno od zavrsetka rata ubistva Cele, Leutara i jos desetine ubistava, a pucacina stotinnama i nije bilo trojke
Zasto Klix brise komentare da nam je policija nesposobna. Ministar teoreticar i stotine novih policajaca koji nista ne rade. Je li to nije istina ili nekoga vrijedja?
Katica ce da preleti to u helikopteru
Šta imamo od IDENTITETA, kad je Statistika sve CRNJA👎👎
U vrijeme spice, lola puca 16 metaka Ii policije nigdje. Svako vece medju setacima i djecom nadju se kabadahije sa se malo provozaju autom. Policije opet nigdje. Stvarno bi se trebalo zapitati gdje su te stotine policajaca sto su ih naprimali. Treba nekada malo i izaci iz kladionice, kafane ili auta
ponavljam, narod je izgubio kompas
Samo ti ponavljaj, ne daj se omest.
I kad me policija zaustsvi kaze znate li sta dte i kakav prekrsaj uradio reci reko nisi se vezao ili žmigavac nisi dao..!?