Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E kakve vi gluposti pisete cuj u vezi. Lik je psihicki nestabilan i narkoman. Krenuo je kod prijatelja i vidio otvorena vrata, iskoristio priliku. Vjerovatno maznuo pare da kupi drogu
Stvarno je glupo da saopstavaju ovako malo informacija vrlo sturih i onda to ostavlja mogucnost raznim špekulacijama oko motiva ubistva!
Malo je čudno kako malo informacija izlazi u vezi ovog ubistva. Ko je idiot pa se krije sve
Evo posto ovo sve citaju iz mupa ks. pozivamo ih da daju malo vise info. oko motiva da nebi bilo mjesta raznim špekulacijama!
Ako su u vezi bili onda ni ova tema nije normalna
Žena
Ma naravno da su bili u vezi. Kako bi inace usao i bio u stanu? Doslo je do neke svadje, zbog cega, ko zna Ljubomora ili lova, treceg nema. I onda tako, u afektu, svasta se desava, jbg.
Poznaješ ih pa tako komentarišeš?
Zna li neko razlog?
Sve je malo ispod 45 godina Čuj z..l.t ženu,imaš li mozga imalo