Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A OSTAVIO JE SMRK SVE ZENI I DJECI NE SEKIRA SE ON BRZO CE VANI OBADVOJICA BICE NEKI CIRKUS PONOVO
Bgmi Vaskovic znaci istinu govori,kada onda padaju krupne ribe ala Dodik i ostali
Vasketova lista:)
Oni su trenutno tajkuni i ovo ce se razvuci na pet godina sudjenje.Ne bi me cudilo da dobiju na kraju i odstete za hapsenje,pritvor itd.Jednostavno to je kod nas tako i zdravo.
Dok te ganja i tereti koruptivno tužilaštvo ništa se ti rođo ne brini, što si diler jači to si našem krivosuđu draži. Brzo ćeš ti vani a onaj borac što je branio svoj život i život svoje djece će ležati u Zenici dugi niz godina, ti dileru nećeš tebe voli naše pravosuđe. Sky tetka i druge Sky tetke i tetkice
Nije on ne vjerujem.
Kakva nam je drzava brzo ce oni vani a onaj jadnik sto je branio sebe i svoju porodicu na njemu ce se kola slomiti.