Komentari (145)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je3ote kakvi debili.
Onaj brko je Jet Lee.
Ukrali sok i čips a jadna majko
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Prepoznale su kamere dilera koji je ukrao nov mobitel moje kćerke pa policija nije htjela prstom mrdnuti iako je dobila dokazni materijal. Još mi policajac kaže Zašto vam kćerka tamo izlazi? E pa policijo...ja vam ne bih pomogla jer ni vi ne pomazete građanima.
Dobro su ti i rekli...
Pa stoko jedna s klixa. Da, u normalnoj zemlji bi trebalo objavljivati ovakve vijesti. Ali ovdje gdje se kradu milioni, vi objavljuete ovakve vijesti jer vam je vlasnik prodavnice dao 100km da ovo objavite? STOKO!!!
ajte vi hapsite dodika
Migranti iz bangladeša
TAKO IMAMO I SNIMKE,ASIMA,NOVALIĆA,8,SEBIJE,ALIJE,I OSTALE ZELENE BANDE,KOJI SU MILIJARDE POKRALI,I NIKO IM NIŠTA NECE...KAO DA SU TUĐE...E BOŠNJO,GLUPI BOŠNJO..BLEEEE
Poznajem migranti
da je pravi zakon sad bi bez ruku hodali, pa ti bujrum kradi
Zajebavali se momci ocigledno je iz prve ruke.Dosli na trafiku da odnesu sokove iz zajebancije pred kamerama a da nikome nisu nazao ucinili.To su muda.
Cuj grickalice?Gdje su milijardeee??
Fadil Novalic s jaranima ukrade milione na raspiratorima i plus desetine ubise ljudi na tim istim. A sad treba ganjati ove momke zbog soka i grickalica... ma marššš
Migranti
Samo doci u 3h i nogom otvarat vrata, a ispred zgrade fap kljunaš u leru radi. Odma hapsit i osudit na godinu dana teskog rada. Poslije bi bio dobar ko dobar dan.
da smo drzava kako treba pa da popusi kaznu i klix zbog bespravnog objavljivanja snimka, a taj levat koji je pretrpio stetu u vrijednosti od 5km sa snimkom treba ici policiji placati klixu da ovo objave
ukupna steta 6 maraka i frajer salje video klixu haha
Google reverse image search i mozda pomogne