Komentari (368)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako simbolično...u Titovoj pade oličenje krađe,prevare,izdaje...
olicenje referenduma 92. olicenje vracanja naziva Bošnjak olicenje vracanja bosanskog jezika i na kraju da ne bi SDA titova bi danas bila cara dušana
Bio sa djetetom na licu mjesta i sama sreca me spasila da se predomislim i ne krenem da predjem preko zog pjesackog prelaza, nego sam presao ovamo kod Azela...da je bilo posao preci, bio bi mrtav...valjda ako vas SDA ne ubije pokvarenim respiratorima ubice vas panoima...seljacina nije uskladila brzinu i lijevim tockom prikolice, prilikom skretanja u Titovu, zakacio je visoki trotoar i prevrnuo prikolicu...kakav vozac, takva stranka
@Lopata83 🙄🤗😁😆😆😆😆
Tačno biio znak od Boga 😁
Prevrne se prikolica firme koja se bavi reklamiranjem i rentanjem svojih pokrenih panela, covjek koji je vozi vjerovatno ce snositi poslijedice, a vi se radujete tome i smijete. E moji povrsni malogradjani. Mislite da se smijete sda stranci a ustvari se smijete covjeku koji posteno radi svoj posao..... Tuzno i glupo zar ne?
Zovite baketa nek je uspravi!!
Ne želim vrijeđati nikoga ali kad nešto "nejde"nejde.
fdgtusr6jmcg
Iz temelja se pospremila haha
HAHAHAHA NEKA NE VALA
🤣
TRANSPORTER 4 Odlican film, radnja u Sarajevu...
Kako ovome nije bilo ofirno izaci iz auta i dizati ovu prikolicu, nije ga stid sto svi vide kako lopovsku hobotnicu promovise kao zadnji seljak na selu odjekuje gradom i promovise lazna obecanja, stidite se sda glupani.
@pashasolidni Pa sta ces kad im sperma u glavi umjesto mozga. Opsihreni majmuni.
Ma zanjelo ga u krivini
Prevrnuce se i oni
Zovite Bakira da to podigne.Trebalo je pisat ko glasa za SDA kutija topsa.
Jel se Covic izvrno majku jbo jes ali na nasu grbacu al nece dugo jos
Dobar predznak kako ce proci na izborima🤗🤗😁