Komentari (183)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tezak vakat za zensko odgojiti.
@Ezelabi Kad to tako napises ispade da je krivica kod curice od 15 godina a ne kod toga pedofila koji je 20 godina stariji i roditelji koji tako nešto dopuste.
Rastavise romea i juliju 💔
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Dijete od 15 godina NE MOŽE DOBROVOLJNO otići s odraslom osobom od 36 godina. Pokvareni komentari o odgoju ženske djece - sramite se. Šta zna dijete od 15 godina???? Ne može glasati na izborima, ne može voziti auto - ali može svjesno odlučiti da pobjegne s odraslom osobom? Ne pričajte gluposti, ovo je još jedan primjer manipulacije djece. Tog pokvarenjaka koji se javljao djevojčici koja je mlađa od njega 21 godinu treba odmah baciti u zatvor - pedofili ne zaslužuju milost.
@massimoarsen Svi visokomoralni komentatori koji pljuju po ovom djetetu - zar vas nije sram držat dijete odgovornim za ovo, a ne čovjeka pedofila koji joj otac može da bude.
@massimoarsen Dobna granica od 18 godina je zabluda nebrazovanih koji se usudjuju razglabati o temi o kojoj pojma nemaju. Dobna granica za stupanje u dobrovoljni seksualni odnos u BiH je 14 godina.
Jebao on mater u usta.
Objavljujete identitet djeteta,a stavljate inicijale dilerima i kriminalcima.Da ste ovo uradili mom djetetu ovako javno ne bi vise postojao Klix.
Svaka cast. Djetetu nisu objavili jos krvnu grupu samo, a pedofili pod maskom inicijala. Hebem vam svu familiju
Poklanjam ocu dugu devetku efikasnu pri riješavanju među komšijskih odnosa
U pitanju je romska porodica. Djevojka se zeli udati za doticnog muskarca,a roditelji naravno ne dozvoljavaju.
Nije uredu da objavljujete fotografiju i podatke djevojčice. Bolje bi bilo da objavite podatke i fotografiju tog nitkova što je odveo. Ipak se radi o maloljetnoj djevojčici. A muškarac je toliko stariji da joj može biti otac.
Dajte puno ime i prezime da se narod moze cuvati od ovakvih psihoticni budala
Odgojio sam dvije kcerke sam , jako je tesko u danasnje vrijeme odgajat zensku djecu
Nema smisla to sto govorite da je djevojka otisla da baci smece i nije se vratila,a ovdje pise "dobrovoljno otisla". Ovdje svim nornalnim osobama treba biti jasno da ona vjerovatno nije dobrovoljno otisla vec je sigurno on manipulisao njom, ako je uopste otisla svojom voljom. Prema ovim komentarima imam osjecaj da zivim među pedofilima i silovateljima, da li ste vi normalni ljudi uopste, ko normalan moze nju kriviti za bilo sta ?
Objavili ime petnaestogodišnje curice a eventualnog otimača nisu?
Kako nezvanično saznajemo, 15-godišnjakinja je s 36-godišnjim muškarcem dobrovoljno otišla od kuće. --- Dijete "dobrovoljno" otislo sa starkeljom na he*bacinu, ona njega zavela, obljubila?? Isti slucaj kao i kod onog selefije od prosle godine.
Zar i u Kuranu musko nije opisano kao silovatelj i opasnost po zensko pa umjesto da se musko odgaja da svoj testosteron drzi pod kontrolom i da svako zensko u njegovom drustvu mora biti sigurno pedofilcine i seksualni manijaci optuzise zenu za los odgoj da bi od sebe skrenuli svoje amoralne sklonosti.
Tako I moja pranana pobjegla za nekog 38-godisnjeg bogatasa a ona imala 17. Ozenili se imali dva sina pa on umro nakon 15 godina braka pa se ona ponovo preudala za nekog isto iz bogate I ugledne porodice. Nije ovo samo danas djeco, tako uvijek bilo.
ja nmg da vjerujem sestra kod mene sa 15 se zabavljala sa monkom od 25 kad je napunila 18 udala se ziva i zdrava nista joj ne fali to sto hocete da se sad udaku sa 30 godina neko je sa 16 zreliji od onog sa 20 i to duplo godine su samo broj
@fbUser1584006069 sta fali s 30? ako se tebi ne svidja neka od 30, nece sigurno tebe naskakivati da ti k ne osteti 😂
Godine su samo broj, a zatvor je samo soba 🙂
ciganska posla
E sad. Zakon bi tu trebao biti jasan. Za njega po Zakonu nema opravdanja. Ali, zar u Bosni nema brakova od 14, 15 godin. Koliko vidim na You Tube itekako. Dakle, a što ako se iz vjerskih razloga odluče na brak. E zato se Bosna mora okrenuti EU, a ne SA, Pakistanu i ostalima. Jer, ne zaboravite, curice su tamo samo roba.
Najgore je kad žensko pusti sluz tj. Vodivo . Nema tu godina