Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Valjda se otkriva ime sljam* koji je to pocinio, ne svjedoci i gdje rade sto niste jos naveli i broj telefona! uzass pa da nastrada i osoba koja je prijavila ako je u pitanju nesto ozbiljno! Uglavnom cestite na brzom pronalazenju.
i ja se evo ne mogu načuditi sta objavise. ko u fazonu nadrealista zelim biti anoniman.
ja da sam doticna osoba obavezno pokrenuti tuzbu protiv medijske agencije
Cuvajmo nase najmilije, teska vremena su dosla...
Objavite njegovo ime i prezime, a ne opisivati zenu koja je pomogla da situacija ne bude kobna. Puno ime i prezime da znamo ko je. Sutra moze opet nekome nauditi jer ce sigurno biti pusten za par mjeseci.
Sreca pa je ta radnica vidjela. U protivnom tesko bi se mogli pohvaliti tako brzo.
Kakvo je vrijeme doslo da nesmijes dijete pustiti u prodavnicu,
Kitt u na kla ddu i hop cap cap
Bilo je informacija na portalima da je curica sa posebnim potrebama a on prema nepotvrdenim informacijama sa područja Zenice e sad da li je to istina ili dezinformacija ne znam i da li su se poznavali nemam pojma ništa samo neka se curica hvala bogu vratila ziva i zdrava kući
Jedno iskreno pitanje, postoji li u BiH "Amber alert" za ovakve situacije?
Nepostoji
jarane amber alert je kad neko otme dijete doslovno dijete koje nije ni u pubertetu i otmu ga...a ne kad dobronamjerno neko udje u auto od 14,15,16,17 godina... Kod nas raja naivna full il se pravi naivna. Ne kazem da ne moze se desit kidnapovanje bilo kojih godina, ali je to bas rijetko, pogotovo kod nas.
Hvala Bogu! Cuvajte djecu! Ucite ih da ne razgovaraju sa strancima! Strasan vakat dosao I naravno, smrtna kazna za trgovce bijelim robljem i pedofile.
Saopi ja na lafo demokratske vrijednosti. Identitet i slika pe do feela!
A mozda je djevojcica umislila da je djevojka i da je vrijeme da je bolje u svijet nego u skolu
Rijetko tskiidio komentar.
Informisi se u potpunosti prije nego napises ovakav komentar. Sta da ti je majka, sestra, bil' isto pisao ovakve nebuloze?
i kribete mu ime de malo detalja .da zna narod koga se cuvati
Bože sačuvaj kidnapovati djevojčicu koji kreten. Sreća pa je policija pronašla djevojčicu zdravu i živu. Kakvo je vrijeme došlo nesmijete djecu poslati u prodavnicu da djecu ko ne kidanpuje. Kao da živimo u Mexiku.
Hajd necemo se praviti glupi kad ocigledno nije bilo kidnapovanje...Zna se dobro sta je kidnapovanje, a sta je dobronamjeran ulazak... Mislim udarajte minuse al postoje i zakoni u Bosni i koji govore sta je dijete, a sta je adolescent i sa koliko godina neko moze odlucivati sta da radi i sta da ne radi. Kakav Mexico kakvi bakraci...
Samo kod nas misle da se cure sa 14, 15, 16 godina jos igraju sa barbikama i preskakaju konopac. Odete malo bilo gdje do parka i vidite da svaka druga pusi cigare, vejp, uzimaju snus, jedva cekaju da uzmu alkohol i da ih neki zgodan momak provoza autom... Nije do mene sto pisem komentar nego do roditelja i disfunkcionalnih porodica gdje su nesretne i pune unutranjeg bola i traze zabavu bilo kakvu.
Bravo! Svaka čast policiji!
pa objavite ime. Treba ga biti dan i noc.