Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Polusvijet od ranije poznat policiji. Tužiteljstva i sudovi ne rade svoje posao u skladu sa zakonima ove države. Jasno i tacka.
Od ranije poznat! Cestitam Tuzilastvu i Sudu
Nikad niko nezna ko je ovom decku Murisu Hodzicu otac,nikad niko sazno nije
Neko vrijeme u pritvoru su zadržani. Apsurdno svako hapšenje.
Naida Karić i Mina Mateljan, najpoštenije djevojke u Sarajevu, svaka majka bi ih za snahu poželjela.O njihovom visokom obrazobanju, ne treba uopšte trošiti rijeci.
Jel ovo onaj ljepotan iz Vogosce, sto je bio u vezi sa onom intelektualkom i asistenticom na arhitekturi, Naidom Lejs Karić ?
Naida Karić je primjer poštene djevojke
Ima ona jedna novija zgrada pored pruge prije onog semafora u centru Vogošće kada ideš iz Sarajeva,tu ih ima dosta za pohapsiti ono ovima godinama čucaju leđa.
Facko je za sve u pravu
A Smrk?
Od ranije poznati policiji i tuzilastvu hahahaha RAK RANA NASEG DRUSTVA JE TUZILASTVO I SUDIJE !! Sve smjeniti pustiti ljude koji ce raditi bez politike mitaa!!
Sad ce drugi da mu "masiraju" Naidu Karic
Masiraju nju drugi svakako samo on ne zna
A Fuad i Nihad Numanović opet pp starom prodaju a kao pokriće imaju baštu. Šta je sa njima?
Ali nisu ga krivicno gonili cccc....e drzavo Bosno
I Ziba starleta focanka iz Vlakova se smije
Fini neki momci, načitani
a to je onaj lik sto ga ona plavusa reklamira po tik toku,te dubai te skupa auta silikoni hehehe
a sinoc su se vrstili iz turske odmorio prije prdekane
Naida je to vjerovatno pošteno zaradila, kao asistentica na Arhitekturi haha
Pa ovo i ptice na grani znaju, Muris ima 4-5 auta, CLSa novog, golfa 7.. i jos par. Naravno nece to nista biti oduzeto, on ce biti na saslusanju, pusten, dobije max godinu dana zbog neke gluposti i plati to.
Evo upravo gledam šta se dešava, odvuče murija Golfa a evo i merc je spakovan
ta auta svakako nisu na njegovo ime, nazalost drzava je nemocna