Komentari (165)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TRAZI SE LICE: KOCKASTA GLAVA,BRADICA,IZBRIJAN SA STTRANE BRITVOM. ZADJI PUT VIDJEN ISPRED TERATANE UPUTIO SE U ALGERINI DA ISPUSI SISU I NATEGNE BICEPS JER NIJE GA BEZVEZE PUMPAO CITAVU NOC. A KAD GA MURIJA UHAPSI PRED RULJOM U ARGELINIJU I KAD GA PUSTI SUD POSLIJE 10 DANA,BIT VE GLAVNI OBER MANGUP OD PEKARE RAVENA PA DO MASINSKE SKOLE.
Valjda ti ne pumpas bicepse, i murija te ne ganja i nemozes biti poznati mangup..
SARAJEVSKI BILDERI: IDE U TERETANU NE BI LI POSTAO JACI A ZADNJE 3 GODINE U GYM--U RADI SAMO JEZIK I PONEKAD TRICEPS ZA SAMOODBRANU KORISTI PISTOLJ PROTIV SLABIJIH ČAKIJU. NOGICE KO U PILICA LJETI NOSI ŠUŠKAVU TRENERKU ...
😂
Ima na Avazu identitet osobe koja je pucala. Kao sto sam i rekao, vlasnik fitnesa, haris j. je u pitanju. Ako je branio svoj objekat svaka mu cast.
Treba uvesti vojni rok pod hitno
Ima li idje vise kurava narkomana i DJ-eve no u ovom gradu
Najgori su DJ-evi
Sramota me koliko nam je glupa ova omladina sto komentarise.Prrtpostavljam da je vecina iz ove rupe- supe za "razvijanje tjelesne mase ,rast glave i sakrivanja mozga" Nedo Bog rata ,ovima samo reci najaci si,,juuuuris na tenk,..i.ode ...
Udarili im steroidi u pčelo.
Nije valjda neko kratkom maglića za bulju ufatio pa se ovaj iznervirooooooo?????!!!!!!Ma pederska posla:)
Neki fini momci, cekali ispred da razmjene knjige , neku beletristiku, onako u vecernjim satima da se sta procita.
Ne znam šta se bildaju jer se potuć ne znaju
hahah brat
To su ti nabildani penisi koji ne daju mira normalnom svijetu
j*bem kriminalce koji ne znaju pucati, i nemaju muda da odrade do kraja, a 95% je takvih
mora se godina zatvoriti sa pucnjavom
evo sipa i ostali kvazi organi zakona da prate komentare na klixu, saznali bi za desavanja u i oko teretane, kafic u istoj zgradi redovno rasturanje narkotika...ali, nema interesovanja.
Bruda i brada prećerali sa giviktima u borbi protiv droge alkohola i porodice, pa ventil vrisno…
Gdje su muda...ništa na sake
Napali vlasnika teretane on pucao.