Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da pogodimo: od ranije poznat policiji?
kontra , on poznaje policiju , 🤷‍♂️
Ma nijeeeee.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vraćam se nakon protesta kući, i gledam dvojicu balavaca u novom Golfu GTI koji se deru na Policajca jer je ulica zatvorena. Kad sam dobacio Policajcu da ih malo palicom vaspita oni hladno izadjose iz auta i hoće da se biju. Nebi to bio problem da ih Policajac ne poče braniti i derati se na mene. Srećom bi interventna tu pa ih sve troje posla u tri pm.
Breka nekada davno bila teška šminka
Gore nego u Bahmutu!
Vidi sto se Breka prokurci 😂
teški sam antiŠugosloven ali iz dana u dan shvatam Srbi , Bošnjaci , Hrvati, rod-rodjeni po mentalitetu po ponašanju, po komentarima ma po svemu. 100od 100 isti.
Nemamo mi policiju ni sudstvo niti drzavu da ovakve pucače sprzimo, a nwkad je bio u gradu glavni Ismet Celo Bajramovic i nije bilo ovakvih sranja samo je on puvcao na kriminđose i ne u kaficu da pocrijedi nekoga, sada nema Cele i sranja po gradu dok ja to ne preuzmem kao Celo😁
Ismire jesil to dadu cigana rokno ili neko njegovo ciganče? Ljubi te bratić!
Iz operativnog centra MUP-a Potvrdili da je došlo do upotrebe vatrenog oružja? Jbt koja nauka, haj ti to dokuči...
Znaci ne smijem vise otic u kahvic da popijem kahvu da me ne bi nesto pogodilo
Postali smo gori od divljeg zapada
Divlji Zapad.
90% taksista je od zla oca od gore matere..cast ovim izuzetcima. Kada ne zna sta ce od sebe i svog zivota,jer je jedva zavrsio 3 razreda srednje,on izadje na taxi i bude glavni mangup u svojoj mahali..kakvi klosari
Nikad narod da se smiri, svaki dan nasilje, pucnjave i udesi. Mi, bosnje smo prvi u necemu
U Avazu kažu puco taxista Ismir Ramic od prije poznat policiji. Pa jbt, znači nas vozaju taxisti od prije poznati policiji, ccc.
Malo se uzrujao zbog setnje veceras protiv nasilja pa je od srece pucao. Uzas drzava
Sta vise treba da se desi pa da se nesposobni katica uspije smijeniti?