Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U prepiskama sky aplikacije piše da će kartel početi sa čistkama ako im stane na put.
trojaneri
nadam se da ce ti tuzilastvo pokucati na vrata zbog takvih lazi
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
vazda pred džumu
Izgleda da se snima rimejk filma: "U 12:05 za Džumu"?
samo nek ne puca...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
kaka su vremena dosla ne smijes vise nikom svirnuti na semaforu...
Sta kaze Katica. Mora to tako...hshaha
Sramota - slabo gađaju !!!
Ovo je osveta zato što Europska komisija nije prihvatila ttarighuz koji su Krišto i Dinokio poslali kao plan reformi.
Opaaa Medeljin Columbija !!!
Sarajevo propada, pucnjave, kolaps saobraćaja, ubistva, gaženje pješaka,, ranjavanja, paljevine, razbojništva, nasilnička ponašanja, dilanje droge, teške krađe, nikakv odvoz smeća, izrupane ulice, neredovan gradski prevoz, prljave ulice, parkovi, neuređena atobuska stajališta, zavrtanje vode, grad tone u sivilo, bez ikakve perspektive, dok kantonalni oci SDP/NS/NIP šenlučili po Dubaiju, zadužuju narod i kritikuju druge ne osvrćući se na probleme naroda. Najgora Vlast do sada.
Građanska BiH.
Da da glasajte jos za Konakovica pa vam servira Nesica za siguronosnu situaciju.. izvolite sad gledajte
Nama trebe jedan kao Nayib Bukele iz El Salvadora,ko ne zna neka ukuca na google sta je uradio kriminalcima i bandama.A ne ovakvi kao Isaci i slicni.
Ovde sve je na prodaju, e, vidiš, to mi se dopalo Za baš male pare kupiš sve što je propalo I firme i ljude, steko sam i ugled Prijemi, parade, kokteli, ambasade Plaćao sam stranke, ovakve i onakve Bilborde, reklame, turneje, kampanje
Nasa stranka vs. SBB1990 (NiP) i SDP
In the getto.
Fali mi H. Bio sam pijan.
Smrk izaso iz zagvora haha pusten opet hahahha
Čudi me da ovo nije ranije počelo.
Brisete komentare a? MVJUU