Komentari (285)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne izlazi iz kuce, Uhvati se daljinskog ako mislis glavu sacuvat.
Tu ces tek glavu da izgubis od MALVERZACIJA i LAZI!
Katica ostavka !!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ma nema to veze sa policijom. Mnogo je zemalja sa vise policiie na ulicama pa opet belaji a opet imas zemalja gdje ne vidis policajca a nema kriminala. Ovdje treba mijenjati zakone i korumpirane sudije. Ovo ce stati tek kad se svaka pucnjava okarakterise kao pokusaj ubistva uz kaznu od minimalno 10 godina a ubistvo sa minimalno 30 godina i to je to.
Hilmija,lahko se učiteljicama ku.čiti da ti malom daju veću ocjenu. Šta sad...?
Šta Vam je ljudi, pa ovo Vam je sve normalno. Ne postoji više siguran grad u Svijetu. Sigurnost je pojam za prošla vremena. Nego ćuvajte se.., i pamet u glavu
bas cudno da Sarajevski dokolicari,bezposlicari i NARKOMANI ne okrivljuju Sandze za pucnjavu
Sandzacki NARKOMANE, vas optuzuku gdje god da odete, jer ste kao ljudi mahom nepismeni, varalice, primitivci, seljacine, krimosi i nerijetko ubice. Odabi iz Sarajeva
Sta kaze Ramo Isak
Da ima politicke volje, sljam u Sarajevu i korupcija u sudsko-policijskim sluzbama rijesili bi se za 24 sata.
Idi Murize u Tuzlu
MINISTRE KATICA PODNESITE OSTAVKU !!!!!
OKERIC CE TO ZAVRSITI UDARCEM IZ OKRETA, GDJE ONAJ KATICA SIGURNOST NA NIVOU?? FUJ FUJ FUJ
Sarajevski sinfonijski orkestar.
sve to treba dooobrooo prebiti , pa neće tek tako ponavljati krivična djela , a ne da onda stalno čujemo, ono "od ranije poznat policiji!"
Trubim odavno, da vam taj ministar, ne može srediti mirujući saobraćaj ispred svog ulaza u BULEVARU, a ne da vam obezbjedi siguran život.
Nemoguće. Nikada još nisam čuo, da je u tom gradu bilo nereda, ili da se pucalo. Policija stoji na svakom uglu, pravosuđe rdi svoj posao, sve kako tteba. Od kud sad ovo?
Primite još ako treba 5000 policajaca samo radite svoj posao !!!!! NE može se iz policijskog auta kontrolisati sigurnosna situacija u gradu...jednostavno...policije MORA više biti u gradu koja će HODATI-PATROLIRATI a NE izležavati se po autima !!!!
Stanje normalno, pucnjava svaki dan 👌
Sve smo bliže 93-oj sto se tiče ovih pucnjava po gradu. Još malo pa će se panciri prodavati na bascariji umjesto ruža i kišobrana. Pa da li je moguće da svaki dan mora neko poginuti, neko biti ranjen, neko ubiti pješaka sa autom, imamo li mi uopste vlast? U slučaju da imamo, kakvu poruku šalju sa ovakvim događajima?
Kad ne znaš šta ces samo okrivi vlast... A gdje je nestao kucni odgoj ove djece?