Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To ti je nas covjek, sve mu daj opet ce prevariti i smuljati nesto, nikad mu dosta. Sad ces ploce negdje u BiH utovarati za neku crkavicu
Pao radi 10 hiljada eura... e moja budalo
@Norvežanin iz nase perspektive to je kao pristojan novac, a tamo je to mogao zaraditi za par mjeseci...sad ce se vratiti u selo i pricati kako je izlevatio Austrijance, a svi ce mu se diviti...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
kad ukrades sicu lopov si - kad ukrades milione gospodin si..... tuzna istina danasnjih vrijednosti
Ko mirnesa neki dan milju zavaljala
Mille lire - hiljada/milja lira, RSV mille R - moj prvi motor od milju/hiljadu kubika.
Bosanska Lopina
Bosanska Lopina
Bosanska Lopina
Ne zanima poslodavce u Austriji i bilo gdje na zapadu jel Bosnjak,ili Srbin,Hrvat. On je za njih Bosanac i ko god tamo nesto klepi ide na racun Bosne. Negativan normalno.
Ovako smo Jugoslaviju pokopali, krali iz svojih firmi, kasnije dolazili u prazne firme kao nešto "čuvati" da im ide neki staž koji potražuju od propalih firmi i onda kukaju.
Pa stvarno nemozes ti nasem narodu nadavat. Daj mu platu 2ooo E opet mu ne valja.Hoce da ga klepi pa i zeljezne cijevi. Ako ovako nastave nece ni nas Bosance htjeti niko.
Stoka seljačka, oteti mu sve što ima i nazad u selendtu iz koje de izmigoljio. Turbo folk seljačine
Naivan i drzak!
Sta rade izbjeglice, sramota
Bruka nam zemlju radi 10k eura ugledaj se na onu mladu iz Busovače, ako ćeš ukrasti brate ne štedi se, lopov si i onako i ovako.
Evo ga k'o Mirnesa
Dolazi polako do izrazaja bosanski intelekt na zapadu.
Da je Bošnjak, pisalo bi ime i prezime, pošto je Srbin lopov, naslov je takav kakav jest!
svi nasi gradjevinci to rade...
Ako je imao još dvojicu pomagača jedan je garant Srbin drugi je Hrvat!