Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Alkohol je tesko zlo. Trebalo bi ga tretirati zakonom kao laku drogu tipa marihuane.
Kad si cuo da se neko napusio uzeo pusku i pucao po ljudima? Da se razumijemo, ne duvam, ali to dvoje bas i nije za poredjenje.
Sve neki narkomančići se probudili po komentarima Klixa, svi brane marihuanu. Aj mi objasnite šta vi to tačno dobijate pušenjem marihuane?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako uvijek ovi nadrkani imaju pušku i pištolj ?
Sigurno ih je ubio bez razloga bilo mu dosadno ajde ne prdite vise
Obračun kod Škutor-korala...
Još uvijek ne mogu vjerovati da se u Zap. Hercegovini dogodilo dvostruko ubojstvo, a motiv nikome nije jasan. Inače, otkuda je to prezime Jasak koje ima ubojica? Ja sam iz Zap. Hercegovine i nikada čuo nisam za to prezime. Vjerojatno neki izumirući rod i teško da to prezime ima više od deset ljudi Zap. Hercegovini.
S alkoholom ili ne, psihički poremećenoj osobi ne treba puno da napravi sranje
Alkohol je veliko zlo a najviše ga ima u Hercegovini gdje su većinski Hrvati
Šta uradi jadan nebio ...
Društvo u BIH se raspalo ko rasprskavajuća mina.
sve pomahnitilo od novca . Da nas dragi Allah sačuva od iskušenja i upravi na pravi put.
et nizasta ti se zivot u swkundi ukenja cuvajte se normalni ljudi