Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj kako, sve bosanske seljacine dosle u Sarajevo da zive, eto kako
Ebem Vas corave....pa Kako??..
od rtv je krenula niva pravo , a golf ide lijevo. Ko ima prednost
Golf ovdje ima prednost prolaza. Pogledaj znak (Trokut naopako) tamo iz Ladinog pravca.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ovdje je semafor, i da nije i jedan i drugi imaju trokut jer ulaze na put sa prvenstvom prolaza,ostalo je do vozača instruktora komisije
ako vam auta jos voze maknite se
Vidiš po izgledu auta odmah ko je kriv i ko vozi seljački kako je naviko
Tačno treba hadaljima vozačke oduzimat hhhh
Slow morning, a? Kucnuli se malo, pauzirali tramvaj 20 min, pa i to sad zasluzuje clanak.
Mamu vam nesposobnu!!!!!!
Dok su bile rupe preko tog prelaza nije bilo nesreća svako je morao voziti polako. Nisu za nas dobri putevi, nismo navikli
tramvajski saobracaj jutros nije ni radio. tako da ne mora ni sad radit. i ne treba nam.
Slikaj i sklanjaj u stranu.. bar tako se radi u nirmalnim drzavama. A kod nas ce 2 sata raditi uvidjaj.
Toga sam se i bojao, opet saobracaj tramvajski ovisi od raznih vozackih faktora, nekada ce se morati sve dici na stubove.
Ne mora na stubive, nije ni po cijeloj Evropi tako. Al je zato pravilo da uslikas i odmah se sklonis sa ceste, pa pored ispunis obrazac za osiguranje. Izuzetak naravno ozbiljnije nesrece sa povrijedjenima, al ova sitna kuckanja nema stajanja.
Javni saobracaj u Sarajevu treba biti prioritetni saobracaj, privatno auto sekundarni. Sarajevo je u kotlini znaci siri se samo u duzinu, malo u sirinu...i sada ima velik problem sa guzvama, ne zelim pomisliti kako ce biti za 20 godina tek. Zato javni saobracaj treba dici na potpuno novi nivo, daleko bolji od svih u regiji. To su megaprojekti, ali jedino rjesenje.
lada je prošla kroz crveno,jer se 5 sekundi poslije otvara pravac gdje golf
U isto vrijeme se otvaraju oba ta pravca i ovi što idu lijevo od Alipašinog prema Ilidži (Golf) puštaju auta pravo od RTV doma (Niva) jer su im s desne strane. Prejednostavno.
Crnogorci su rijesili ovaj problem manjih saobracajnih nesreca tako sto sto naplacuju izlazak na teren. Onda gle, nekim cudom ljudi u CG prestali zvati policiju da obave uvidjaj..
Ma kod nas je problem u osiguravajucim kucama koje ljudi.a prave problem ako sami popune obrazac bez policijskog uvidjaja. Da se one rijese, rijesilo bi se i ovo, naravno treba i tim naplavivanjem ubrzati.
Glupanii ne zbog udesa već zbog toga što blokiraju saobraćaj. Obadvojca trebaju uslikati 10-15 slika iz razlicitih uglova i pomjeriti se na stanicu. Svakako će na kraju popunjavati Evropski....
Obadvojca?! Strahoto jedna nepismena - valjda obojica.
Ok. desio se sudar,ali zašto nisu popunili EU obrazac i svako svojim putem. Zbog ovakvih treba uvesti EXTRA naplatu za manje nezgode u slučaju poziva policije da našpravi uviđaj.
Zato sto osiguravajuce kuce prave problem ako nema policijskog zapisnika, iako ne bi smjele.
Pa jeli moguće , nezna čovjek da poštuje pravilo desne strane!!!
fbUser166... Mislim da to spada u jedan od bitnih uzroka problema s kojim se svakodnevno suocavamo, ali ne i jedini!