Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dionica Semizovac - Tuzla mozes normalno voziti 60-80 i sve ok bez srkleta i ugrozavanja drugih al ima idiota kojima je to spora voznja pa preticu na punoj
Jučer vozim prema Vogosći. Na istom mjestu me pretice Sprinter k9mbi od Bosnalijeka . Lik nije dobar nikako. Kod mene djeca u autu. Ma ovdje vazda belaj
Pa sto vozis 45 km /h ? Brza voznja je opasna,ali ni spora nije bezopasna. Toplo vrijeme 'nakupis' za sobom 15 automobila neko krene u preticanje i eto belaja. Mislim ako ne mozes voziti 60 - 70 km/h uplati neki čas vožnje nije sramota.
Koje Srednje, izmedju Gornjeg i Donjeg ili izmedju Manjeg i Veceg?
Mnogo smo malograđansko društvo. Saobraćaj je jedan od najboljih indikatora, jer se tu pokazuje svo neobrazovanje, neodgovornost, nekultura, nepažnja, nestrpljenje.