Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U sarajevu su taksisti ko kamikaze. To mijenja trake i staje bez ikakvog obzira, kulture i razumijevanja.
@edin_sa ok, tome taksi i služi ali ne mozes mi reci da nisi prisustvovao ili vidio kako šaltaju trake, izlijecu i ulijecu ko da mole da ih ko klepi ne bil sta dodatno kanulo.
Ma divljaju taksisti, to nije sporno, ali isto tako u ovom slucaju je terenac kriv 1000% jer se nalazi u traci u kojoj se ne bi smio nalaziti.
Toyota je Toyota bajo moj.
Mislim da je taksista stao musteriji a ovaj gledao telefon i kasno primjetio da se ovaj zaustavio.. ja sam jednom zbog telefona udes slican napravio, nikad vise ga ne koristim u voznji.
das golf, kvaliteta bajo moj 😅
pola sarajlica ne zna da ne smiju vozit zutom punom trakom,to je za javni prevoz i taxi,kazna je 250km,samo sto nasi drotovi ne gledaju
@nexxy sta znači ova riječ sazad?
a znas li sta znaci nazad
konacno da se rijesi zuta traka,da se pocne kaznjavat
Naša svakidašnjica....
Golf golf golf -pa kantica brate. To je nekad bilo auto danas…….
Golf golf golf -pa kantica brate. To je nekad bilo auto danas…….
Golf golf golf -pa kantica brate. To je nekad bilo auto danas…….
Golf golf golf -pa kantica brate. To je nekad bilo auto danas…….
Vecina Sarajevskih taxista su bagra kakve nema. Nece uzbrdi,puse u autu,muce te nekom uzas muzikom,nedaju klimu istrosit ce se,ne pale taximetar,uglavnom ima toga jos ali i ovo je dosta.
sisaj ga
Još malo i kad neko pr.e u Sarajevu vi će to objaviti
S*pak se poturio
Podmetnuo se taksista…
To vec uhodana fora taksista,samo se ubaci ispred nekog,vecinom bolje auto,ovaj ga opuca sazad i eto para...tako mijenjaju auta
ovo je ziva istina. zato uvijek drzati distancu kada ispred vozi sarajevo taxi. i meni su znali dok voze ispred iz cista mira na kocnicu nagaziti