Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obavezno nam zabraniti auta i uvesti korištenje konja i kočija. Pa za jedno 2000 godina kad se malo razvijemo na mentalnom nivou početi razmišljati o vozilima na motorni pogon.
Opet bi bilo ovoga. Nije do auta vec do papaka i debila!!!!
Lik se u centru Berlina zabije u onu njihovu kapiju a mi se pravimo da ovo samo kod nas ima. Zao mi je nastradalih.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ne mozes sine izgubiti kontrolu nad vozilom ako ides 60 gdje pise 60…pozdrav!
Možda mu je pozlilo, a žena stoji sa pređe gdje nema pješačkog, neki jretenu jurcaju zaista, ali u pješaci hodaju ko muhe bez glave, bezobrazni, ili pretrčavaju, izlijeću, ili se bezobrazno vuku po cesti i još te gledaju
Puno je razloga zbog čega dolazi do ovakvih nemilih scena.
Mora da je pozlilo vozaču. Ona na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme. Možda se sazna.
Duz cijele Titove podici zid kao uz sarajevski cilim
Sta ces kad u Sarajevu žive sami seljaci koji su dosli fuj vratiti se odakle ste i došli.
Hoće li sad ograničenje brzine na ovoj dionici spustiti na 30km/h?
Nece jer cemo im jhebat nanu naninu. Izacemo na proteste, napravit 10 hiljada puta gori haos nego 2014.te
Haj sad malo ser.te kako pjesaci iskacu iz grma na ulicu...
Vozaču trajno oduzeti vozačku i zabraniti doživotno upravljanje motornim vozilom i poslati ga na minimalno10 godina robije bez mogućnosti pomilovanja.
Ko je tebe pustio u opticaj? Đe su ti roditelji? Jel ti znaju da koristis internet? Sacu te prijavit za komentar da dobijes ban.
KAKO ?
Kako god ako se njih dvoje nagode tuzilastvo i sud kazu ok je a krivicnu odgovornost niko nece preispitati makar da je on izjavio da je htio da je ubije ili da ona kaze da mu je bombu pod tockove bacila ...joj gdje mi zivimo
Dobro sam ja naslutio. Umjesto da ste postavili žute ivičnjak Vi ćete postaviti te stubice pa će onda to neko tako da razvali a kad razvali razvali će i ploče, i nece ličiti na ništa. Bolje ne stavljajte nista.
Sugradjanki brz oporavak.Nadam se da nije teze povrijedjena.
telefon na klempavom uhu i glupoj glavi
Kriv je Centrotrans, jer naplaćuje karte za jednu stanicu, pa ljudi idu pješike do Marijin dvora, a zna se da su na tom potezu radovi...