Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nas glupi mentalitet odmah misle covjek brzo vozio, mozda je zaspao ili pozlilo covjeku u autu, ali vazno je ocrniti samo .
A inace je zastupljena kultura vožnje kod nas pa ljudi onako pricaju, jest bas smo svi bezobrazni.
Sve se vodi statistikom, od 100 udesa 90 udesa se desi jer su vozaci iskompleksirani, i tako se dolazi do zakljucka. A ovaj birvaktile S klasa u dvije boje se voza redovno po sarajevu tako da sam poprilicno siguran da nije iz daleka dosao.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
zaspo za volanom, vozio cijelu noc kroz Austriju, Sloveniju i Hrvatsku. San zna biti velik neprijatelj covjeku :)
ima jos jedno auto, ford jedan. Ima na Avazu
meščini maybaha pročero kroz tarabe
S klasa, povrede vjerovatno zato sto nije osoba bila vezana. Inace, jedan od najsigurnijih vozila. Uzrok, naravno neprilagodjena brzina
Fakat Maybach
Svi nesta pricaju brzo vozio a pojma nemaju. Auto od 2 tone na 50 na sat bi povaljalo ovu ogradu bez ikakvih problema :D Pitam ove sto pametuju, jeste li ikada imali udes?
opet nema presretaca na cestama i odmah udes, zasto je mrsko policiji da konstantno budu presretaci ?
Imamo i previse radara, a i nerazumnih ogranicenja na 40 km/h, pa ne znas da li bi vozio u drugoj ili trecoj brzini, a u okolini nigdje nikoga, bilo naseljeno do 1992. Najbolji primjer kada se krene od Modrice prema Doboju, ili kad se vozis do Bihaca.
Hocetel' stavit ogradu kao na mostu Suade i Olge ? Pitam za drugara
A drugar ne zna sam pitati? Ne druzi se s mu ta vom rajom inace neces daleko dobaciti.
OO uranio naspavo sabahaajrula beže
Kako ti se ovo moze desiti kad vozis 60 na sat?
Fizika.
Jutarnje utrke ili je neko zaspao za volanom!
Ili je metalna ograda prošla kroz automobil, kakav kreče moraš biti sa u gradu ovo uradiš, ko zna kolko je vozio manky
Sve se bojim da je vozio normalno, to jurca iz trake u traku, pretiče, i nikad nikome škola da bude, ko ga j
Maybach ?
Joj i ja sam ovako bas juce u euro trucku, doduse nije kamion bio nego autobus,kreno sa putnicima do Mostara kisa bila i proklize autobus... Stete 78% i sta cu prodam bus i uzmem mecku kombija...