Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
audi a6 na ratkapama (nisu iste sve 4 ratkape)... znamo ko je kriv za udes
Glavaticevo, Bjelimici, Tusila, Sabici i eto te na Bjeli da nisi u guzvi
Samo kod nas seljaci pretiču u tunelu, da ne povjeruje čovjek ko sve dobije vozačku
Haos.
Svugdje ima gužvi u Europu,samo nema saobraćajne kulture kod nas kao u Europi.Moras biti bas majstor da se sudaris u tunelu,bas moras biti budaletina.Sjajne su kod nas magistarlni putevi kakvi smo nesavjesni.97% saobracajnih nesreca je kod nas izazvano na punoj liniji,sve je jasno kao dan.Nemaš uslove trenutno da izvršiš preticanje na dozvoljen način,nemoj preticati dok to ne bude dozvoljeno.Samo ugrožavaš sebe i druge.
ihihihihihihihi koji smo mi levati, sad dok probude organe koji spavaju po benziskim i autima pa dok oni onako nesposobni da bilo sta urade, pa dok to uslikaju bit ce red do Zimbavea
Nigdje po EU nema nikakvih saobracajnih guzvi jos milionski gradovi, samo u BiH.
Bradina....usko grlo saobracaja jos od Austro-Ugarske
Samo gdje je potpuna malogradjanshtina mozhe se ovoliko saobrachajnih nesrecha deshavati.
Kao recimo u Srbiji, Rusiji...