Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naslovi u sat vremena: Golf udario u parkirani automobil... Frontalni sudar autobusa i automobila.... Sudar kamiona i dva automobila na Bradini... Dvije osobe poginule u stravičnom sudaru u Bihaću... Prestrasno!
I na Vracama se sudarili autobus i auto, toga nema još u evidenciji
Niko ne prica o tome gdje je auto parkirano bilo, auto na pola magistralne trake parkirano, ide autobus i moras se malo pomjeriti u stranu i zakociti, zbog levata koji parkira nepropisno
Kad pročitam : udes, golf, dalje ne čitam, sve jasno
Niđe na svijetu se ljudi vise ne prevrcu neg u Sarajvu. ja ne znam kako ovo
Kakva malograđanština.
logično , vozač golfa, poseban mentalni sklop.
Ko vama daje vozacke? Ili su svi na leksilijumu ili je do pjesme?
potencijalni ubica, oduzeti vozacku dozivozno da nebi ubio nevine ljude u buducnosti...
Kolovozi širom BiH klizavi zbog obilni padavina. Kao da je napadao pola metra snijega na putu. Kupite ljetne gume kako treba ne moraju većina po tri puta na more u godinu dana otići.
Sta je vise ovo sa vozacima
Samo na prvoj stranici Klixa 4 nesrece..
Telefon 300%