Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vozači koji voze u toj firmi znaju najbolje kako se ta vozila održavaju i koliko su ispravna... nek im je Bog na pomoći
Tako je. Vozila su tehnički neispravna. Taj iveko nikad nije valjao. Samo gdje će u najstrmiju ulicu s tim kamionom. Još ova kiša po masnom putu. Samo da je vozač živ i zdrav i da nije ko nastradao.
hoće li poskupiti brašno nakon ovoga?
Klas je vec odavno enormno poskupio, a kvalitet je isto tako proporcionalno opao. Od mene redovnog kupca su napravili to da obilazim u sirokom luku.
Zabio? Bravo za vokabular novinara!
Jel bilo putera po cesti ?
Stiglo brašno komšija!
Cijena brasna mu udarila u glavu, srecom nije povrijedjen niko.
Ajmo pudera jeftino!
Pod sloganom " Sarajevski klas stiže i do vas "
Dostavaaaa
Za urbanističko uređenje Buća Potoka, Švrakinog, dijelova Bistrija i Vratnika, jedino rješenje je napalm.
Plata mala, dostava svaki dan iznova na sve moguce strane, vozac premoren i demotivisan, vrelina...gazde boli quratz, treba kupovati nove firme... Hvala bogu da niko nije nastradao 🤲
Jarane ovo je brdo na nebu. Tu ne moze nista vece od kombija da prodje.
Moj druze, da si ziv i zdrav, al ovuda se kamioni voze ko skuteri
Odmaknite se od puta sa tim ogradama pa jarane uskoro nece moci ni pjesak proci koliko ste usli na cestu sramota. Ovo nema nigdje.
Robovlasnici pošalju kamion na teren za kvada.Strucnjaci.
Oglas za posao . Firma Klas d.d. Potreban vozač bez iskustva . Plata minimalac sa mogućnošću napredovanja . Bez probnog rada . Sve se brzo uči od kolega . Vozila su osigurana i tehnički ispravna . Slika govori više od hiljadu riječi.
Robovlasnici pošalju kamion na teren za kvada.Strucnjaci.
ja ne znam u ovoj faveli od buca potoka kako ljudi zimi izlaze s autima..naselje nocna mora