Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaki dan kad se vracam s posla, mogu 100% blago zakociti i napraviti lancani sudar, NE zato sto sam kreten, vec zato sto KRETENI voze na metar uz guzicu.
Raduju se majstori. Bice posla. Nego Kosovo je kolevka srpstva, A Holiday kolevka .....????
sve 4 na mobitelu u jeku guzve
Pa ja, moglo se predpostaviti! audi 3 mahalac ajnšpric, bmw od 12k sa svim mogučim isključenim i zaobiđenim greškama i klasični bošnjo sa golfom i H18 led ultraviolet ajnšpric led diodama koje svjetle da mu i aerodrom kenedi pozavidi! Pih
Kriv je prvi, kažu ovi iza, mogli smo svi još proći Dobro ga nisu slomili!!
Samo buljite u mobitele!
Speedo imazione!
Ovo neka napucenih usana izazvala,one samo pilje u mob dok voze gledaju imal CHUNDARA
Kur čenje, ne družanje odstojanja i tres.
Žene i auto u Sarajevu haha
Juri mali vlak - ću,ću,ćuuuu
ovima su u autoškoli rekli da odstojanje između vozila iznosi 2 cm
jedino prvi drzao odstojanje.
90 % vozači mobitel koristili tokom vožnje. Ljudi ne prate saobraćaja prate Tiktok, Instagram itd.
Glavni uzrok ovakvih nesreća na cesti je tipkanje na mobilnim telefonima. Tipkanje je postalo užasno veliki problem, pa čak moglo bi se reći, veći problem od alkohola i pijanih vozača. Zbog toga bih rado uveo kao kaznu oduzimanje telefona na jedan izvjestan period
Napravis 10m razmaka od auta, odmah ide kr kan da se ubaci da zauzme i ono malo prostora. Ne da ti da vozis normalo pa ga hebi.
Gu*i majstore!
Ovi sa bmw kontaju da im auto moze preletit pa ti se prilijepe na 5cm