Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta radi zena na cesti buraz
ni malo empatije, bolesno drustvo. Ide zena posteno hljeb zaraditi, bruda
ma ima empatije ali je bolje i za nju, i za motoriste, i za njihove porodice pa i za nas koji čitamo da se prelazi ulica na pjesackom prelazu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ako je ovo slika sa.mjesta događaja pusti vozača i oderi pješaka
Nadam se da ce pjesakinja dobiti prijavu za izazivanje saobracajne nesrece. Ova pretrcavanja nisu normalna vise
Treba fino podici ogradu izmedju tramvaja i svake strane, i to neku visu. Pa ne moze se stati u kraj, samo se stavlja vise kamera ovog onoga, a realno da je uredjena cesta ne bi bilo potrebe ni za jednim ni drugim.
ovo je najgore mjesto u gradu sto se pretrcavanja tice sve oni s e l j a c i z a t u c a n i iz b potoka sa pijace izlijecu ko da su sami na svijetu nije cudo da ih nema 10 m r t v i h dnevno na ovoj relaciji
A to sve doslo iz pm pa nisu culi za pjesacki prelaz
Ne vidi se pješački prelaz.
jel motor dobro?
Pješakinju udarila motociklistu! I treba da ide u zatvor zbog pokušana ubistva.
Ko?
Valjda ekipa hitne pomoci,ne patrola
Ovde treba i nadlezna p stanica da odgovara jer NE KAZNJAVAJU pjesake skoro nikad koji dijagonalno prelaze i ne gledaju nista.Ne pravdam nije ni ovaj gledao ,ali jbg dajte malo i PJESAKE DOVEDITE U RED JEBENI
Ljankase pretrčavaju gdje stignu
Ljankase pretrčavaju gdje stignu
Ljankase pretrčavaju gdje stignu
Zar hitna pomoć patrolira?
To sad po novom. Šape u ophodnji.
30 metara od pješačkog prelaza.Šteta ma motoru min. 1000 KM zato što joj je mrsko hodati 30 metara
jadan motociklista