Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo,nekom upropastio cijelo djetinstvo,mladost i posljedice za cijeli zivot gdje zena pocne da mrzi sve muskarce ili krene losim putem jer se osjeca ponizeno !!To je za dozivotnu
Elfeta Veseli dobila 13 godina jer je ubila dječaka od 12 godina koji se na biciklu vratio u svoje selo po svog voljenog cuku... Kolko je onda ona trebala dobiti?
685 najpravednija kazna, me tak, kako ona, tako da joj se vrati
Sud I zakon NULA jadna djevojčica daiđa je silovo I dobio 12 godina robije Sram vas bilo
12 godina je malo za ovaj zlocin. Ipak, vaninstitucionalne pravde ce biti. U KP Zenica silovatelji djece imaju specijani status kod zatvorenika. Svaki novi dan ce mu biti novi krug pakla.
Ooj, povraća mi se, kakvo smo bolesno društvo. Strašno! Mi ne pričamo o konkretnim temama i problemima. Svi znaju da je neki komšija mentalno bolestan, ali neka, šuti. I porodica šuti, sve se zataškava, ne ide se doktoru. Puna usta o slučaj u Austriji, gdje je čovjek držao kćerku i silovao kod nas ljude sijeku po stanovima, kasape, siluju, i svi, šta rade, šute. Grozni smo, grozni!
I treba ga pustiti i ranije, da mu se moze presuditi kako treba.
Da nas Allah dragi sacuva,svasta i bog po zemlji pusta
drzavo,,,neukim
Djevojka će do kraja života biti mentalno bolesna zbog idiota.
Elfeta Veseli dobila 13 godina jer je ubila dječaka od 12 godina koji se na biciklu vratio u svoje selo po svog voljenog cuku...
Dozivotno treba odmah
Nadam se da ce ga u Zenici toplo docekati I uciniti mu boravak dugotrajnijim.
Bjelorusija je zakon.Tamo se pedofili osuđuju na smrtnu kaznu a silovatelji na doživotnu.I dan dva nakon presude izvršava se presuda(bukvalno metak u glavu u potiljak).
Ti bi samo to usvojio iz Bjelorusije? Ne ide to tako druže, morao bi cijeli paket preuzet.
Kittu ma kladdu i cap cap
E cuj 12 kako bi on meni imao 40 godina robije i vec tucao kamem na koridoru.
Kasumovicev slucaj zatasakali...nije bilo vijesti po klixu niti kazne od 12 godina
Kasumovic je osudjen zbog dodira, nije bas isto
jao smiješne države, fuj
Teško je OVO KOMENTARISATI, bez agresije i sovke.... Svaka kazna je premala i nije dostojna DOŽIVOTNE TRAUME koju će imati mldb.djevojčica!