Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Biciklo postaje historija, nazalost. Nikad ne bi uzeo ovo cudo prije bicikla. Sad ce neko minuse i rec sta pametujes, al znam da su mi bajs i trcanje pospjesili motoriku i metabolizam..
Nikad ovo neće zamijeniti biciklo
I ja sam tako govorio prije kupovine romobila,sada ne mogu zamisliti život bez njega.Auto parkirao,zadnji put sipao gorivo prije 3 mjeseca....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
jel ovo majke vam vijest?
I ja ne mogu da vjerujem da su im ovo vjesti.
naravno da treba svaki dan objavljivati ovo dok se ne sjete da mora postojati Zakon o romobilima, da se registruju na ime i prezime i sve sto ide uz to.
sjednite na bicikl , potrosite koju kaloriju i poboljsajte svoje zdravlje , manite se ovih sranja ljudi
Na kraju krajeva PROSETAJTE!!!
Kad ce zakon ?!
prevozno sredstvo treba da ima sic, da ima nisko težište (uključujući i osobu) zbog stabilnosti i sigurnosti, i trebalo bi, ako je ikako moguće, ispoštovati ograničenje ograničenje od 25 kmh kako i jest u EU... dakle sve ono što romobil trenutno nisu
Treba uvesti zakon za romobile, slazem se. Odredjena brzina, limit 1 osoba. A sta je sa pjesacima koji svaki dan hodaju po biciklistickoj stazi, jos ti psuje kad mu kazes? Sta je sa autima ciji vozaci tipkaju na mobitelima pogotovo kod vilsa, ne gleda ni pjesake. Ima ih i sa romobilima i sa biciklima koji gledaju u nebo, mobitel, svaki dan vidim ove scene. Ali takva nam je drzava, bespravna, jbg.
Pobrisan mi komentar, jer je kao govor mrznje, to sto sam napisao da te napravice voze kompleksasi.Ne kontam.
Kliznuo sigurno, tu je masna povrsina od ispustanja texnosri iz lipe
Pa gdje ces na Vilsonovo, tamo je opasno setati, kamoli na romobilu se voziti...
Nikad mi nece biti jasno, ima staza pored ono trotoarom vozi, opasno i za pjesaka i za romobil...kao sto mi nije jasna setnja stazom...
"polomio nogu"???? Wtf??????
Valjda slomio...
I sutra će da mjauče na sestre i doktore
Pod hitno zakonski urediti ko gdje i kako može voziti električni romobil. Situacija na Vilsonovom je kritična i pitanje je dana kad će neko platiti glavom. Voze po trotoaru ogromnom brzinom, po dvoje _ troje djece na jednom romobilu. Ljudi di koji nemaju položen vozački i ne poznaju saobraćajne znakove i propise.
Dobro za skutere, ali treba urediti, tj. Zabraniti setnju pjesaka uz surfanje na telefonu
EderskoP vozilo.
Neko dobro kiti lovom trojku pa nista ne poduzimaju oko regulisanja ovog cuda..
Ovo vijest,