Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niko ziv nije u Bosni posteno stekao ovakav auto, tako da kako dosao tako otisao, ukrast ce od nekog za novi
Evo druze ja radim u IT-u i znam par ljudi postenim novcem zaradjenim za US klijente po 2 Porschea nova kupili u Porscheu, nemoj pricati da bas niko nije zaradio.
@sarmagedon eto ima mozda izuzetak, IT je specifican, ali opet i u toj bransi dosta mute sa porezom, ne prijave cijelu zaradu itd, znam to provjereno, tako da nije ni to 100% cista lova, ali ako neko jeste cisto zaradio, respect, ali to je 0,001%
pocela naplata kartela advokat kartela njegov auto
tako je. on je inace branio Šmrka.
Odakle skupocijeni P
auto u vlasnisnu Jasmina Alikadica (advokata) kojem je auto poklonio kriminalac Šmrk. Jasmin je inace jedan debil od covjeka. Niko od komsija ne razgovara ni s njim ni s njegovom porodicom i bratom Kenanom (SDA) koji je jedno vrijeme bio ministar za kulturu. Siledzije i jako losi ljudi. Drago mi je da mu je zapaljeno vozilo jer su jako jako bahati.
ovom prilikom želim se sjetiti najmilijih majmunu iz crne sedmice koji je zamalo zgazio dječaka u Hrasnom. punom brzinom kroz dva crvena, sreća pa je mališan na vrijeme vidio i sklonio se na sigurno. Nigdje policije kad treba, ono je za javnog vješanja. Majmunčino glupa, idiote maloumni..
Uhvatite pa pustite za 24 h kao i one bombaše
Ma hajte molim vas imamo najvise porsea po glavi stanovnika. Sad jedan manje ili vise. Jedino sto je kao i drugi "posteno" zaradjen.
A kako se zapali auto, čime? Pitam za prijatelja...
Mozda ga je gazda zapalio, pa ima vecu u osiguranju, pa ce mu kupiti novo😱😂
Otvaraju ljetnu sezonu...
Ovo SDA pokušaje’ skrenuti pažnju s novih trajvana.. izjavio je MVP ali je zamolio da ostane amoniman
Ima li gdje Katice? Sigurnosna situacija zadovoljavajuca?
a tko je ponosni vlasnik? cak ni inicijali fk md hr da, nista???
Čiji se ovo porše sam zapalio
Je li ovo Porsche Para nemam, Kajem se ili Macan..
Nabavit će vlasnik novog možda već sutra, ne brinem se.