Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel se u Priboju zaustavlja tramvaj tako?
Čovjek je iz sjenice šta on zna šta su šine od tramvaja čovjek konta ukrasne metalne Ivice gdje treba da se parkira.
Nemaju ni autobus a ne tramvaj haha
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sandzo
Tako brate, sve mu najteze stavite na teret! Cak da ga vozac tuzi privatno i svi ljudi jer su kasnili i i imali posljedice radi njega!
Seljak
Doslo.
Ko ce nego sosoncina, adanoooo
haha haha
Prvi put vidio tramvaj, mozda kontao da leti...samo po dzepu za pogresno parkiranje, za ugrozavanje saobracaja, za provokaciju sluzbenog lica, nabiti mu ne jednu nego deset kazni i nece mu vise pasti na pamet.
Ma samo po dzepu…takvi najbolje pune budzet. Ako ne da pare, ostace bez slobode. Nemam nista protiv sandzaklija, ali, ako vec dodjes iz drugog grada, posebo, druge drzave, jos vecu obavezu imas da se ponasas savjesno.
Sandzaklija
TO JE ŠLJEGLO SAMO BOG DRAGI ZNA ODAKLE. OSTALO JE SAMO S OD STAROG SARAJEVA.POLA VOZE SA KUPLJENOM DOZVOLOM A VEČINA JE PIJANA ILI POD DROGOM.SVAKI DA NEKI SUDAR SA TEŠKIM ILI LAKIM POVREDAMA.
Što ti je peh, da se baš ovdje nastani.
Jal’ od prije poznat policiji..
zamisli ti kakav je to mozak.
koji mozak 🤪🤪🤪🤪🤣🤣🤣🤣 nema tu mozga jarane 🐮🐮🐮
Neko mu reko da se preko šina puni auto strujom, pa eto...
malogradjanin
fino da se plati odsteta sto tramvaj kasni i putnici u njemu niko se ne voza onako po gradu..
u srb*ju svoju pa se bahati
papak se docepo asfalta