Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ccccc. Znači na digne se u 6:30 i uhvati se svađati. Odakle ti snaga druže?
Pa valja ici raditi za bosnju robovlasnika, kad ides na posao sa grcem u stomaku....
Stoka negdje zuri niko nikoga nece da pusti nesto se bahati akad ga neko ohladi onda mu svi druhi krivi samo nije on.Juce gledam iz pravca Buca potoka prema Buljakovom vehabija za vozi i drzi dijete od 3,4 godine za volanom dok nindza sjedi pored njega i sta da mora naglo zakociti ili da bude sudar
Sarajevo ti je leglo papaka
Pusti ljude da se obracunavaju i ispušu. Danas ne mozes nikome ni vaspitno popravnu pljusnut da policija ne "reaguje na manji incident". Pa sto ne reagujete po mahalama na krađe i okupljanja ološa nego se šamaranjem bave jbt.
udarna vijest
il mu žena nije dala, il je bio pun mjesec pa se nije naspavao
Kad spava na semaforu ili tipka na telefonu u 6 ujutru nije ni cudo da ce neko galamiti na njega/nju
99% komentara na ovu temu napisali su oni koji ne rade ili su dobro uhljebljeni, a uz to veze nemaju o stanju u saobraćaju u našem Šeheru! To je činjenica!
@behindek Ja na posao dolazim između 0700 i 0715, a radno vrijeme mi je od 0800 do 1600 tako da ti je zaključak pogrešan. Upravo zbog gužve, a dijelom i zbog obaveza, idem ranije, ali i tada imaš previše idiota na cesti. Jednostavno smo nekulturan, neobrazovan i bezobrazan narod, i ovo je još jedna činjenica!
jel mirza hatic i sanel patak, jel jel jel?
U pola 7 ujutru ne znam ni gdje sam a ne da je meni stalo do svađe. Napišite kaznu od 1000 KM jednom i drugom zbog narušavanje javnog reda i mira i neće njima više pasti na pameti svađati se.
Pola dostavljaca dopingovano brzinom pa rastu tenzije, fursat, drama..
Kome to zena nije dala ili mu se ne dizze pa nam je malo iznerviran
covjek se fakat shebe svaki put poslije godisnjih, koliko su ovdje vozaci losi i iskompleksirani.
Nmg skontati kako se neko moze naviti u 05 sve do 09h da melje, a tek da se svadja kao ovi.
kakav li će biti ba poslu i jedan i drugi vozać ????samo znam kultura u bilo kojem segmentu ja ravna NULI a sve su ko neko i nešto fuj
Nadam se ipak da je kultura na većem nivou od tvog pravopisa i gramatike.
sve više uzima maha fizički obračun kod kršenja saobraćaja, koliko je postalo bezvlašće...