Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
normalno da gori prasuma uz prugu. izgleda da su nase zeljeznice zaboravile koristit herbicide uz prugu.
Šteta, ovo je jako kvalitetno drvo i u vješt stolar od ovoga može napraviti čudo.
ovdje iznad pragiva nema strujni vod. a vatrogasac je gasio i kad je kranista sve podigo .ovaj lije i lije onim smrkom. Covjek je divukao masinu iz depoa i duzao jranom po 6 pragova. A ovaj i kad je sve mokro bilo i dalje sapire.i to nije u redu.
Covjek im napravi novu prugu, naruce tramvaje, a oni nisu u stanju ni da cuvaju vozni park. Pod hitno sve ono iz remize staviti na licitaciju i prodati u staro zeljezo. Zasto se to sve na vrijeme ne izlicitira
mole se gradjani da budu budni i obazrivi na sve sto se desava ...pratiti i dojavljujte policajcima u koje imate povjerenja..suvise su cesti pozari da su ovo samo nepaznja i nesrece
Sigorno je da smo najveca stoka i da nam nista nije sveto. Ko je ovo zapalio sam izgorio
al je grdan ovaj bingo
Taman izađeš iz Binga i bježiš
Kada vidis ova tri vatrogasca sa ovim praznim crijevom vidis sav jad ovog drustva.
ne znas sta su vode prolili.ljudi su se cudili kad je vatra bila vec ugasena.sve mokro. onaj mu zelheznicar odize kranom on i dalhe smrkom zaljeva. nikako da stane.
Nešto smrdi
Da nisu djeca? Malo se poigrali?
sto niste objavili kako je bilo...da su zastitari prvi priletili i poceli gasit
zapalio Bosnjo
samo nek gori da nema zrtaca