Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Van pjesackog pretrcavanje… ludost je sta rade pjesaci po sarajevu. Gotovo svaki dan mi se desi neka situacija, izlecu ko muhe.
36. godiste, taj ni u snu ne pretrcava 😂
E ako je ovaj trćo sa 86 godina onda mu svaka ćast.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Teško krivično djelo je FOdil i respiratori, mi vozači odlično znamo šta znači voziti po gradu, svaki momenat si potencijalni ubica. Na ovoj dionici sve i da hoćeš ne možeš voziti brzo ,porodici stradalog saučeće a vozaču neka Bog da strpljenja u nadi da nije bio pijan ili drogiran....
Policiju na ulice i nek kaznjava svaki prekrsaj, od nepropisnog parkiranja, do brze voznje i prelazaka na nepropisnom mjestu. Kaznjavati i bicikliste i romobiliste, dok se ne dozovemo pameti. Svi negdje zure, a maksimalno mozes dvije minute ustediti. Naravno, utrostruciti visinu kazne, pa nek neko dobro razmisli isplati li se pzbog dvije minute platiti 150KM.
a jeste vise dosadni svi vi botovi. Pustite ljude na miru i vodite predizbornu kampanju na drugim mjestima...
ne bih da ikoga uvrijedim - zaista - ali nakon svih ovih tekstova, radije bi u Ukrajini zivio nego u sarajevu
I sad na robiju zbog dzuturuma
86 godina...
Ovako isto je i Semir Efendic ubio pjesaka. Nikad nije odgovarao za to tesko krivicno djelo.
U 86. Godini je dovoljno da te ptica posere da ne budes dobar, auto kad te ocese 99% smrt. Ovdje ni ne vidimo ostecenja na autu, tako da je mogao biti ocesan
Razbijena je cijela soferka od udara, uzivo je haos
jučer kod drvenije okrenu trkač auto na cesti i luđački proleti kroz crveno na istom mjestu gdje je strado i invalid ostao mirze tanovića sin. bijesna štenad uz tutnjavu cajki i basova pobiše normalne ljude i ismijavaju godine starca.. užas!
Klix, kada cete konacno prestati krsiti zakon o zastiti podataka i prestati objavljivati slike na kojima se vide necije registarske tablice i slicno. Time krsite zakon. Valjda ste kao najcitaniji portal u BiH dorasli da pocnete postovati zakon i prestanete sa krsenjem istog. Iz godine u godinu to radite i onda se cudite kad vam neko trazi da zatamnite registarske tablice.
postujem propise u sabracaju zao mi je sto je covjek premino ali tako mi je zao osobe koja je nesvjesno ucinila takav postupak ali mi jedna stvar nije jasna TO DA ZA OVU OSOBU POSTOJI ZAKON DA JE UCINIO OVAJ PREKRSAJ A ZA SEMIRA EFENDICA NE POSTOJI MISLIM DA SMO PRED ZAKONOM SVI ISTI..
eee, da je načelnik Efendić, bio bi slobodan.
Jučer biciklista cijelom dionicom od pionirske do Koševo ulice vozi ko lud cestom s desne strane vozačima automobila a na semaforima za vrijeme crvenog svijetla samo nastavi dalje preko pješačkog iako je i tamo crveno.Znači ludilo kakvo drsko ponašanje.Kao vozač nema šanse pri onoj brzini da ga vidiš u retrovizoru ali odgovaraš ako ga oboriš.
Efendić je isto udario dedu koji je preminuo, zašto prema njemu nisu poduzete iste mjere. Ovo je dokaz da pred zakonom nismo svi isti.
pa ne mora značiti da će i ovaj ici u zatvor, samo je pokrenut krivicni postupak i ide suđenje. Vrlo vjerovatno da bude oslobođen.
Treba uvesti obavezu da svaki vozac kod preuzimanja vozacke ponovi na glas sledecu recenicu: Naucio sam da se djeca i stare osobe,u saobracaju ponasaju nepredvidivo,za razliku od ostalih,koji se ponasaju uobicajeno,i zato cu kad vidim djete i staru osobu biti dodatno oprezan.To se mora imati na umu,kad se vozi auto.
Zao mi je stradalog, ali treba zestoke kazne uvesti za pjeske, ljudi pretrcavate gdje god stignete i evo zagorcate zivot svima i sebi i vozacu i objema porodicama.
gledaj ovih sto misle da je vozac uvijek kriv a pjesaci prelaze na crveno prelaze gdje nije pjesacki prelaz sta treba vozac da za njih gleda kako ce preci cestu
sve van pjesackog vozac nije kriv
Nije baš sve van pjesackog,ali u krugu gdje ima pjesacki vozač nije kriv