Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jao komentara! Covjek umro prirodnom smrcu, a u komentarima se prepucavaju koja je stranka kriva za to. Nisam simpatizer nikakve stranke, ali ne mogu uvijek za sve biti krivi.
Šta vam je ljudi? Umro čovjek. Ako nije prirodno onda je od žutog al ništa novo
Biće na kraju i ovo, da je osoba od ranije poznata policiji 😀
Takvi smo mi,više volimo oduzimati sebi živote nego boriti se za bolju državu istjerati ove mamlaze i lopove.Pa se počeli sami da ubijamo.Isprali su nam mozgove.Slučajevi ubistava kao da živi 70 mil.u državi.A ne pišljiva 3.Ali eto nismo složan narod i puca to sve po vlastitim leđima.
Postala svakodnevnica od kako trojka vlada sa svojim ministrima i njihovim diplomama položenom za 7 dana
I onda kažu što si tako pesimističan …
Teroristi sa Kosova, siguran sam
Boze sacuvaj