Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
idiot sa motorom preticao preko pune linije u sred raskrsnice i udari u covjeka dok je skretao lijevo
Ja kao bajker tvrdim da je do vozača motora definitivno. Udario u vozilo koje je skretalo a on pametnjaković mislio da svi voze samo pravo.
Pokupili ga ispred same Opće bolnice i vozili na KCUS. Nevjerovatno.
opca bolnica je samo jedna zgrada i nema dovoljno kapaciteta da pruzi sve potrebne tretmane zato ga voze u klinicki, ne kazem da je to normalno, ali ovo je bosna, kad je ovdje nesto bilo normalno
Ne bitno ko je kriv. Kada voziš na dva točka opuštanje se sastoji od sl. Usredočen si samo na vožnju. Razmišljaš 100% šta se događa ispred tebe. Posmatraš sve mogučnosti. Dakle nema opuštenog garda i tu je poenta opuštanja. Misliš samo na svoju sigurnost i ne mozgaš o glupostima sa posla, politici o tel koji zvoni itd. Auto možeš vozit opušteno, umoran ndr itd. Motor opušta samo kad misliš kako ostat čirav i to mu je draž. Ja je tako volim.
Zar nije Opšta bolnica ?
komentarišu mnogi al ne znaju zašto je povrijeđeni odvežen u Koševo a ne u bolnicu A.Nakaš Svi koji brane ex direktoricu pojma nemaju da je ona tako odlučila mislim ponedeljak i petak u A.Nakaš a ostali radni dani na Koševo.Došli novi samo nastavili po toj šemi.
Sta reci. Kamikaze. Jos ima i likova koji ih podrzavaju.
Cekaj, jel se ovo desilo ispred opste bolnice? hitna ga odvukla na KCUS??? Ima li u ovom gradu iko mozak
Treba li da napomenem da liječenje jednog bolje skršenog motoriste košta od par desetaka hiljada KM pa do 100 000. KM i to sve sa grbače poreskih obaveznika a za djecu sakupljamo po 2 km
Imate i.dobre i lose vozace. Generalno motoristima uvijek dajem prednost jer su izloženi, dok mene cuva auto i meni je lakse zakociti nego njemu, uvijek vise nastrada motorista. Nadam se da je decko ok.
o cemu ti pricas? ista pravila saobracaja vaze za motore i auta. Motor ce uvijek prije i lakse stati nego ijedan auto, ali je fazon sto oni idu duplo vecom brzinom od dozvoljene i krse sva ostala pravila saobracaja
I ne stradaju kako bezobrazno i bahato voze, policija na žalost zadnjih godina slabo kontroliše motore i ako su to najopasniji i najbezobrazniji učesnici u saobraćaju. Ljeta su mi se počela gaditi zbog motorista i romobila.
nije ni cudno...provlace se motorima izmedju auta i ne vidis ga uopce
Provlače se i sviruckaju u fazonu sklanjaj se u stranu, moram vas ja sve preskočiti, nema veze je li uska ulica.
Sudar ispred vojne bolnice odvezli ga na kcus nema logike majke mi