Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ajd nebitno ko je kriv .Samo APEL ZA OVE KORPE POSTUJEM SVE RADI SE POSTENO.SAMO BAR ZNAK ZA JEDNOSMJERNU ULICU DA NAUCE STA JE.A NE ULETI MI DIREKT KROZ JEDNOSMJERNU PA MOMCI I CURE STA VAM JE ? SRO CE VAM ZIVOT U KOLICIMA
Da li vi novinari znate razliku između jedrilice i aviona? Kamiona i auta? Između kombija i auta? Ista je kao i između motocikla i skutera, nepismeni novinarčići.
Tebi je jasno da to sto ti nazivas "skuterom" i jeste motocikl? Dva tocka, tezina do 1000kg, i zapremina od 50ccm pa nadalje.
Da li vi novinari znate razliku između kamiona i auta? ista je kao i između motocikla i skutera, nepismeni novinarčići.
ajd sto ovi dostavljaci voze skutre po cesti al sto ih voze po pjesackim zonama
Korpa i glovo kamikaze
Jutros 3 saobracajne nesrece od md do ilidze
Nisu vozaci navikli,ne gledaju mrtve uglove.Nema bicklista po Sarajevu.Danas ako izade 10 moraju biti 2 udarena.Jer niko ne gleda mrtve uglove.Dok u Europi imas svakih 20 sekundi bicklistu.Zato u Sarajevu niko ne vozi bicikl kad papni ne znaju sta je mrtvi ugao.Normalno je da mopedu idu kroz sredinu.Sta je strano?
motori su gori od romobila ne postoji puna to pretice između auta niđe veze ćudi me pa nema vise ovakvi naslova
ovi dostavljaci nisu normalni, samoubice! Bicikl, romobil, motor, automobil, svejedno, nenormalno voze!
Tanki su i vozaci po Sarajevu,kada vidim bez obzira sto je crveno ispred masovno se nabiju u raskrsnicu i zatvore sa strana da ne mogu proci koji imaju zeleno svjetlo.Kako bi vozili u Parisu,Milano je gdje more pizze dostavljaca s mopedima.Ne branim dostavljace ali ne znaju ni obicni voziti.Ako vidis da on radi gresku moras misliti prvo sta ce on,pa onda ti.
Puno je ovih dostavljača problem u saobracaju, gleda u telefon gdje da dostavi i uopšte ne gledaju cestu.
Jučer su se sudarili i u Velešićima, neki dan se skuter zabio liku u vrata punim...od skutera i romobila u gradu raspašoj svaki dan.
ovi iz korpe Allaha mi dragog kad prodju pored mene sa ovim motorom na cesti noge mi se odsjeku. Ti ljudi nisu normalni jos dobili one elektricne motore pa i po trotoaru voze i namjerno provociraju na cesti.
Tobe jarabi.