Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dogodila se u 14:30, a sad 14:20
Prolazio sam mozda par minuta nakon nestece na socijalnom i saobracja usporen i tramvaji stajali. Prije 15 minuta prosao opet i dalje ista situacoja.. pa jeloguce da tri sata uvidjaj traje?
Ovi motoristi kako voze sa obe noge su u grobu cim na njega sjedu
Momak neka bude ziv i zdrav,ali motoristi su najgori sljam neki dan papak sa skuterom konstanto mi se uvaljuje u traku i ide coskom iste i cim ga pocnem zaobilaziti fol nesto glavu okrece buni se pa mamu ti je*em treba i tebe i taj ti motor polomiti.
@1212 pa ti ga zaobilazenjem izbacujes iz trake, motori po pravilu i voze na ivici trake. ako je ispred tebe na samoj ivici, ostavis mu prostora duzine njega ispred sebe. jel pise negdje da motociklista treba se voziti samom sredinom trake?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
gledaj grada i hamelja fuj
Nadat se da je kacigu imao na glavi jer cesto vidim te spodobe na dva toćka voze jake i brze motore bez adekvatne zastitne opreme ??!!
https://www.youtube.com/c/DEJLOUUUTV/featured taj lik, preko pune :/
Bravo, kako ga nadje :) Nije ni cudo da se polupao, kada se pogleda kako vozi i sta radi...
Rekoh ja...smrt na dva tocka!!! Neka se ljuti ko god hoce...vozio sam,padao,znam sta pricam...i nikad vise Amin ne sjeo na motor. Fol pazit ces,neces brzo...ma ponese te brate...i ponavljam opet! Do 60,70 kontrolises ti njega...sve preko on tebe!! Dodas i bezobrazluk papaka koji divljaju i eto belaja...
Najgore sto krivci za nesreću dobro prođu. Njemu nije ništa, svojom bahatošču je ovo postigao, a nekoga je oštetio i neciju porodicu istraumirao. Vozis se cestom najnormalnije, ubacuje ti se kamikaza ispred tebe a po ovakvoj cesti i temperaturi koja odavno vec nije prikladna voznji motocikla sekunda je da proklize i podleti ti pod auto, da ga ni kriv ni duzan nosis na dusi. Pogan je sve sto imam da kazem !
Tooo dejlouuuu motovloger, najjaci si!! Samo se ti kurci po Youtubu i instagramu.. Kakav papak.. Citavo ljeto gasa glupira se.. Ovo se samo čekalo
Zao mi je sto se ovo desilo, ali policija je kriva sto dopusta da dva glavna smjera saobracaja budu trkalista 0-24h pogotovu ovi sa motorima, nevjerovatno je kako nema vise ne sreca
Bajker sam, vozim enduro, ali ovi sa ovim zujalicama po gradu nisu normalni, voze linijom izmedju auta, samo se stvori iz trece u prvu traku predje za sekundu, par puta sam krenuo da se prestrojim i za dlaku nisam pokupio motociklistu koji se stvorio na liniji pored mene, u mrtvom mi uglu naravno...
A lijepo je receno da motor nije za voznju u mjesecima koji u imenu imaju slovo R
Poznato je kako papanski voze gradsku voznju, jurcanje, provlacenje, zavlacenje u retrovizor, kao da za njih ne vaze pravila saobracaja...boli me briga ne zelim nikom zlo pa cak ni hojratima poput ovog al nasao je sta je trazio.
Kako voze i sta na cesti rade, dobro svaki dan nema po 10 ovakvih nesreca...
Momku brz oporavak, a ovima sto pricaju glupostima zelim sve vece guzve na granicama itd... pozz
Ovakvih, kao i onih sa autoputa od juce mi ni malo nije zao. Sto su trazili to su i dobili, guzici cep.
Obustavljen tramvajski saobracaj. Pa kad hitna pokupi ranjene, zar je toliko tesko slikati i pomaknuti motor?
Strašan prizor uživo!!! Punto udaren od pozadi ??!! Motoristi brz oporavak i usporite malo!