Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi klixe, ovo je udaljeno kilometar od kovačića
Svaki dan prolazim, mrsko pjesacima preci 20m. Svakom stanem..al neko najebe.
Treba bojkotovat sve domace proizvode , oni umjesto da brinu o nama i da nam daju finu cijenu oni lopatom uzimaju ko politicari , bolji kvalitet je svabskih proizvoda a jeftiniji su u vecini slucajeva nego nasi , u sirokom luku zaobilaziti Brojler , Madi , Ovako itd . Poyy
Ovo je centar Grbavice, kakvi Kovačići.
A šta je sa raznoraznim ""vozačima"" koji ostave auto gdje je kome ćeif (4 žmigavca)od bus/ trolejbus stanice onda parkiran uz trotoar usporava saobraćaj instruktor ćeka kandidata onaj vrši dostavu brza pošta onaj istovara robu za razne bingo konzum hoše itd.
Ovdje svaki dan pretrcavaju preko ceste, a imaju 50 metara dalje pjesacki sa semaforom. Dok se ne pocnu drakonski i pjesaci kaznjavati bice ovoga jos. Brz oporavak povredjenom pjesaku.
Nigdje pjesackog oko kamiona...
tacno sam znao da ce na pjesaka sad svi napasti, to ima samo na balkanu
"Kamion udario pješaka u ulici Derviša Numića, zadobio teže povrede"... Jadan kamion pa zadobi teze povrede...
Glupi nasi zakoni i da nije kriv vozac, ako umre pjesak morat ce u zatvor bezvz. Neka mu je Bog na pomoci i da pjesak prezivi to je najbitnije