Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Grad se prvo upozna pjeske pa tek onda autom.
Sta je sa ovim ljudima?? Nije prvi koji je uradio ovo.. Cesto u ovoj raskrsnici ljudi udju u kontru, isto ko da nema znakova!
Navigacija
ko ovom dade vozacku nek je zapali odma
jesu li ovo uslovi za kredite postali povoljniji banke trpaju kredite gdje mogu, pa raja vozi novija auta, prije i poslije korone kao da si usao u novi svijet ovdje
Dijaspora, kriminalci, doktori, profesori, poduzetnici, kredit, njihove porodice, sin hoce auto, zena hoce auto, kcerka, unuci, praunuci itd itd..
Zamislio se ovjek ta ima veze
Nemamo mi pojma iz kakvih sve selendri raja vozi automobil. Na zapadu je nesto bolja situacija jer je 90% vozaca upoznato sa saobracajnim propisima i saobracajnoj kulturi u metropolama i gradovima. Sta ce neko ko dodje od nekud gdje je i semafor rijetka pojava.
Nista cudno!Skoro neki dan na kruznom toku mod velikog Binga ,svi u jednom smneru,lik ide kontra od nas svih!Ko mu dade vozacku!Boze sacuvaj!