Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ali je činjenica da vozila pod pratnjom sa besposlenim politicarima divljaju po kolovozu, doslovno izguravaju auta kao da svojim postojanjem i radom nesto postizu a u biti samo provode samovolju i izivljavanje.
ipak to nedaje za praco da se napada kinistar, ko god bio i kakav god bio, ministar je drzave
@720 sumnjam da je tip uopste znao ko je u autu. Nesic voli da drami, prosli put je preticanje bilo ekvivalent napadu i razlog da se osjeca "nesigurno".
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Ide sad spika pokušali Bošnjaci at....t na Nesica hahaha
Pa kad pogledaš otkazana je ona izložba zbog sigurnosnih razloga a sad ovaj napao ministra...svakako to nekome ide u prilog
i treba zabraniti te pratnje sa rotacijama, neka ih prate ali u skladu s saobraćajnim propisima, to pretiče preko punih linija itd, ima masa snimaka takvih pratnji pod rotacijom, još se neki hvale kako brzo stignu u Krajinu pod rotacijama, uh
Neka dalabu
čim je pred otkazom sve je rečeno inace lik se zove Benjamin sijercic
Pa i voze divljački
Pratnja namjerno provocira po Sarajevu, pretiču, guraju sa ceste, sve sa ciljem da naprave incident. Očigledno su naletili na pogodnog pacijenta.
realno, suspendovani policajac je ispao teški krindž
@appleuser1726841720: Smijesno je govoriti o postovanju prema ministru koji ne priznaje tvoju drzavu. Kako da imam postovanja prema takvoj osobi da je sto puta ministar?
Ministar sigurnosti drzave , a nije u stanju sebe zastititi e ministra i vanago
Ne znam ko mi je gori ovi kaubojci koji pokušavaju zakon uzeti u svoje ruke ili ovi bahati ministri sa rotacijom da im se ručak ne ohladi.
Znate li koliko vozila pod pratnjom prođe ulicama glavnog grada države Bosne i Hercegovine? Kada je neko prijavio napad? Nikada. Ovaj pokuša od ministraj već drugi put u kratkom vremenu. Vozila su zatamljena ne zna se ko je lice koje se prevozi. Treba vidjeti kako se baš dotični i njegova pratnja ponašaju u saobraćaju i da li je ovo baš primjer kabadahije sa predumišljajem da izaziva skandale.
Bravo!
Sloba je bio odlican vozac i cesto je znao da uzme volan u 500SEL i gazi ga 200 na auto putu kad Mira nije tu. https://www.kurir.rs/vesti/politika/4347189/mercedes-slon-slobodana-milosevica
ovo treba po hadzijinom zakonu pa vise nikome od poliricara ne bi padalo na pamet da divlja po cesti.
Sinonim za bezobrazluk i krsenje svih zakona: Crne limuzine i limuzine koje ih prate. Fuj!!!
Dodik treba da nabavi blindiranu S klasu AMGa i 7 G klase u pratnji
Idi biciklom niko te nebi pogledao.
Ovaj nesic hoce da bude svat. Sve radi da izazove incidente. Smirite malo te bahate vozace.