Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Taksisti su uglavnom grozni u ponašanju ali vozači romobila su teški prestupnici u saobracaju Za njih ne vaze pravila
Dođeš u Sarajevo, popiješ koju i uzmeš taxi da se ne maltretiraš eventualno sa drotovima, kad ono taxo pod većim gasom nego ti.
hocemo uber
hocemo uber
PA TI SJEDI U TAXI I VOZI SE,SRAMOTA
Odgovornost snosi menadzment sarajevo taxija koji vrlo dobro zna kakve uposlenike ima, znaci pravilnik firme katastrofa. Nebi radili ni u zambiji da je zakon kako treba. Naravno da ima i profesionalaca, ali ovo je znak da menadzment blage veze nema. Za ovo se licenca oduzima.
Je li moguće ds je onoliko štete osoba napravila na autu? Nije mi zao auta, nego ne mogu da shvatim okolnosti
Jeste
U gradu nikad dosadno
Lažete, dva sata je bio prisutan sa dvojicom policajaca koji su ograđivali prostor nesreće, nije bilo incidenta...a prvo što se radi je alko test, ako je pozitivan, hapse, privode i ide na dublje pretrage..šta je on dva sata radio sa policijom na uviđaju!??....ondje je apsolutno sve očito....naletio, pokupio ga i vukao 30-ak metara..a je li bio pod dozom to se odmah ustanovljava...šta on ima dva sata praviti društvo policiji na uviđaju...i to pored PU udaljene 20 metara?
Šta ti imaš 2 sata gledati šta se desilo svjedok si javi se u Hawk PU 20 metara ako si još na mjestu nesrece
Ne ser.. gluposti mora ostati dok ne jave stepen povreda pa uvidjaj
a najtuznje je sto ovaj bolid uopste ne razmislja o zrtvi nego kako sad da slaze izvuce se i prode sa sto manjom kaznom...nije on ni pomislio na pjesaka
To mi je babo pezic ga napijo alam
Suljagicu je li uredu da se ovako ponasaju Sarajevski taksisti,ogledalo grada.Rejaguj kad god mozes i umijes jer ti je duznost.
Koga danas čeka garsonjera 2 m bez geometra
Sarajevski taxisti irasolk najveći
Bravo za policiju. To nam treba. Policija, tuzilastvo, sudstvo, zakonodavstvo, zakoni, profesionalizam.
Šta bi sa onima što automatski pljuvali lika na romobilu?
a sta ce on na glavnoj cesti?