Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Breki ili Breci ? Žurnalistika u pokušaju kao i portal u suštini..
Zivim ovdje i ovo je dio puta gdje je pravac i otvoreno raja se uvijek zafura po 70-80, sad ko zna sta je bilo. Brz oporavak povrijedjenima
Posljedica jer se tu u kolovoznoj treci parkiravaju vozila te od moguće dvije ima jedna prohodna kako treba, još krivina , još ovom dionicom jurcaju a ovi koji su parkirali sve to glegaju iz obližnjeg kafića. Nije prvi put na istom mjestu.
Posljedica jurnjave, tačnije vožnje prevelikim brzinom.
Valja biti majstor pa ovdje se sudariti,baš moraš biti majstor da ovo uradiš.Nisi u stanju držati desnu stranu na Breci.Hallo.
To ne može čekati, pretiče, žuri, sad ja odozgo s posla, ma to hoće da te preleti, uglavnom crna škoda, crni audi, crna alfa, crni BMW, i poneki crni golf, čudo jedno
"Breki" je gramaticki ispravno jer 2. Palatalizacija ne vazi za licna imena, nazive ulica itd.
Samo taxisti su najgori vozaci
Na Breki ili na Breci?
uvijek me to bunilo
na breki
PRIKAŽI ODGOVORE (2)