Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj te nam radar ovdije stavite sva djeca iz ovih nebodera i zgrada prelaze ovu raskrnicu do osnovne škole.
Nazalost kod nas se radari, lezeci policajci i slicno postavljaju tek kad se nesto desi, ne daj Boze da bi mi nesto preventivno uradili… Sve u svemu nasa (ne)kultura u saobracaju je u najmanju ruku fascinantna i za nekog istrazivanja psihijatra. Ici brzinama 100+ kroz grad, to ne moze normalan covjek.
Sutra da se postavi radar, bili bi komentari kako se samo radari postavljaju da se narodu pare otimaju, ko sto bude svaki put na takvu vijest...takvi smo mi... Isto ko da radar slika slucajnim odabirom koga stigne pa nam krivo sto ce narod bezveze placati kazne...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaki udes u centru grada sa ovakvim ostecenjem vozila je neprilagođena brzina. Nema teorije da vozilo izgleda ovako da je vozac vozio 50km ili 60km. Tako da ove vozace nakon oporavka, aBd treba fino kazniti za izazivanje opasnosti i ugrozavanje sigurnosti i oduzeti vozacku na 5 godina. Ovdje se vozilo 90 ili 100 garant. Treba da strada neko nevin, neko kreno na posao rano da ga pokosite mrs
Pa ovaj sto je tesko povrijedjen nije kriv, uredno kretao na svoje zeleno svjetlo..
Doživotno oduzeti vozačku.
Oduzimanje prvenstva p
Bože sacuvaj...tenk cu da kupim, možda cu se osjecati sigurno. Stvarno ljudi nisu normalni...poduplati kazne, ali ne one retardirane...parking i slicno....nego velike prekršaje koje život znace.
Ovaj semafor je davno sazrio za kameru uz ogranjicenje 40, cesto ovi iz pravca hrasnog brda ganjaju dole zuto da prolete, a ovi iz pravca mosta ne paze ... Tanovicu, da li neko treba poginuti prvo??
Ko da Tanovic zna sta se desava? Cime je pokazao da ga je briga? Ko Alisa u zemlji cuda lik… Ne moze doktor upravljati opstinom - sta doktoei znaju o menadzmentu uopste?
"Kako izvještava reporter Klix.ba, sudarila su se dva automobila Mercedes i BMW." Objasnjava sve.
Glup si
Brate vidi balavca u BMW kako brzo vozi a čak mu i žena-kčerka u autu
Druze znam vozaca bmw uopste nije bio s zenom-kcerkom u autu vozio je osobu koja je onesvijescena do hitne procitajte malo vise portala prije nego komentarisete sve 😤
Niko ti ne vjeruje. Fuj stoka pogana bahata
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Možda ova dva auta nisu, ali u glavnom na pumpama se okupljaju trkači, otjerati to sa pumpi. Ljudima neprijatno gorivo nasuti.
Ovaj u bemveu divljao po naselju... i uvijek radi debila neko jos mora da nastrada
ovo hrasno puno wanna be trkaca. pio kafu u happyu par puta, prije par godina doduse, pa se naso neki coban sa crvenim kadetom tu sa svojom rajom, toliko su oni galamili o svojim podvizima da sam cuo cijelu spiku, i onako posmatrajuci sa strane nisam mogao skontati ko vise laze.
Ne fali nam idiota.
Ja nekad dopodne mislim jedno, a popodne drugo - 𝒜. ℐ𝓏ℯ𝓉𝒷ℯℊℴ𝓋𝒾ć :-P
Nije mi nikog žao, de.bil je išao preko 130 - 140. Sreća pa nedužan insan nije nastradao. Ovdje treba kamera pod hitno.
Neki dragon
Prošlo 5-6 godina kad sam zadnji put čuo za njega. To je smiješno bilo
Ne razumijem cemu takav komentar, pratim momka vec duzi period, koliko sam mogao primijetiti da ako je iko protiv brze voznje i divljanja po gradu on je, ali eto ispravite me ako grijesim
Šta mu je bilo, sporo vozio, ometao saobraćaj pa neko bacio ciglu ?