Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jala snimio pjesmu sa Dadom Polumentom hahaha..ja repera i govana..
nije valjda? hahahha
vidi fakat https://www.youtube.com/watch?v=hVCxW1_NzIk
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ovo je neka mušterija nezadovoljna tufahijama:)
Da li ima ijedan grad u svijetu gdje se za noć ukrade 3 do 5 automobila, a da policija ne pronađe ukradena vozila, gdje se svakog dana bacaju bombe. Ima samo jedan takav grad, to je SARAJEVO.
Nije bas tako.Da je tebi vidjeti u Evropi za jednu noc sta se desi.To u sarajevu sto se desi je ravno za jednu ulicu od ne vise desetak kuca. Recimo tamo pored par diskoteka citavu noc dezura nekih pedesetak policajaca dobro opremljenih,sa nekih desetak marica,a i pored toga bude nekih desetak tuza sa tesko ozlijedenim u najboljem slucaju,dosta puta i mrtvih(grupa protiv grupe,pjano ludo drogirano)za ostalo da ti ne pricam
Kuća i kafić od gazde
u pravu si obrnuto. kafić i kuća od gazde
moram napomenuti da je sinoć/noćas pun mjesec! vikend + pun mjesec = dobitna kombinacija za belaj
Jel u znaku škorpije? :)
@Alternativac1 nije, nego u posljednjem stepenu strijelca.... ako te već zanima ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
kažem ja... Bombay ;)
klasični reket, wilson!
Onom ko baca bombe po gradu jedina adekvatna presuda je ZAKONSKI METAK U CELO i vidjet cete nakon toga da cemo svi zaboraviti kako izgleda eksplozija bombe!!! Pod hitno opet uvesti smrtnu kaznu...jebo EU...jebo demokratiju kada nas pobiju kriminalci i ekstremi.
Sigurno su mu bez razloga bacili
...hm, smrtna kazna i pederske šetnje -- ne ide jedno s drugim! šta je reći Inzko, glasnogovornik mu, ataše za štampu Američke ambasade, zamjenik ekonoma Britanske ambasade...? ha
Roookaj Mileeee,....
Izgleda da su se Mulici zakacili sa nekim
ovo je irfan nefic bacio bombu na kucu svog licnog frizera,nije zadovoljan svojim novim izgledom
i, ko je sretni dobitnik?
svak bi danas da puca reket pa jedan je damir dzumhur
Sa Ko' Faluja
Ima neka tajna veza.. prvo na kucu, pa onda na slasticarnu. Treba to provjeriti.