Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vise ne javljate zapaljeno vozilo nego izgorilo vozilo. Samo od sebe vjerovatno
da je izborilo to je sto posto činjenica i zato je vijest. Da ga je neko zapalio, ili zapalila, istraga je u toku, možda je i spontani požar. Ništa se ne podrazumijeva. Osim kad su električni automobili onda se samozapaljivanje podrazumijeva, isto kao kad nam se spontano zapali telefon
Sto bas ovsj na trotosru .trebo je neki sto se parkira kraj pekare srena i amko komerc na autobuskoj stsnici pa trola zbog ovskvi blokira saobracajni traku i vjecito guzvu stvara..
Alpasinac sjekiraš opet u akciji, hoce li mu neko stati na kraj, al ne naravno ne zna se ko je zapalio, sigurno je samo od sebe
Stari ti je halla jarane
Bas cudno da se ovo desilo u Švrakinom i to jos Golf 5......ccccccc
Pogledajte fasade,radi ovaj efendic svaka mu čast
Pa nije obavezan, a radio je i fasade...
Fasada kao da je još rat u toku
Ovo je česta pojava da neko pali auta. Vjerovatno ima svega pojedinacni paljenja ali veliki dio paljevina je povezan samo treba malo bolje istražiti.
KAZNA ZA NEPROPISNO PARKIRANJE!
inace ovaj dio Švrakinog zovem Favele ...
Klasicno dilersko naselje i dilerska petica sa zatamnjenim staklima..
P O C U C L A S G A S V I M A N A M A
Baš me čudi, Švrakino je inace mirno naselje.
Pa vala je i mirnije od pojedinih
Nafatati i žestoko kazniti
Da nije od Brude
P ' kast narod smo mi, ne smijete se suočiti sa problemom u lice vec samo s leđa
Svrakino gang
Vrucine su