Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Alipašino most, kakva Otoka Bog vam pamet dao.
Alipašin most bez o na kraju 😉
Kako?
Svaki dan na Otoci po 5 do 10 saobracajki..jel se iz opcine Novi Grad pitaju zasto? Napravili nakaradne prikljucke , semafore i nakaradne zgradice oko pijace bez parkinga.....umrtvili saobracaj sa hifinim benziskama....onome ko je na Dobrinji postavi 2 semafora i nakaradna skretanja u 10 metara treba zabranit rad dozivotno
Ovo dio ceste s obje strane je zlokoban sto se moze vidjeti na snimcima na you tubu gdje su mladi momci izgubili zivot nazalost.Pamet u glavu i prilagodite brzinu.
Opet brzi neki zatamnjeni
Ni 50/h nije postigao.
a kako to brate moj, kako to
sve dok se krse ovi "sumaheri" po ulicama bez da stradaju neduzni ljudi, neka nek se krse
Svaki dan na Otoci po 5 do 10 saobracajki..jel se iz opcine Novi Grad pitaju zasto? Napravili nakaradne prikljucke , semafore i nakaradne zgradice oko pijace bez parkinga.....umrtvili saobracaj sa hifinim benziskama....onome ko je na Dobrinji postavi 2 semafora i nakaradna skretanja u 10 metara treba zabranit rad dozivotno .
Ovaj sa ovim malim autom neki dan preko 100 km na sat 'kod osnovne skole Osman Nakas,sta radi policija
Pamet u glavu omladino, zivot je skup da bi se ovako trošio.. Na svu sreću nema smrtnog slučaja, ali je ovo bilo jako blizu takvog ishoda. Od jurcanja i trkanja niko nije vidio ništa dobro..
skrolam instagram ;)
Ne znam što ovo ikoga čudi. Dovoljno je navečer u periodu od 19:00 da napravite krug gradom i da 10 puta izbjegnete udes. Povrijeđenom brz oporavak.
kako pojedini glumci voze,čudo nema svaki dan desetak mrtvih,neku noć u Drinskoj kreten uleti u makaze,jedva sam uspio prikočiti,stignem ga na semaforu u B.potoku,pitam ga ,,šta radiš čovjeće,,kaže ljudina ,,šta je, ja ću odgovarati ako šta bude,ma metak nije skup nikako...eto ti
Na automobilu velika šteta, a mostu ništa. Koji glupi novinari hahaha
Ovoga će biti sve više. Do vozačke dozvole u par klikova.............
Šta je ovo braćo mila